Szinte minden évben előkerülnek a klasszikusok: töltött tojás, tojáskrém, sonkás tekercs, kalács. Kedvelt húsvéti receptjeink ízletesek és kiadósak, így feltétlenül helyük van az ünnepi asztalon. Érdemes figyelembe venni azonban, hogy ezek kivétel…
Címke: tojás
A húsvét egyik szimbóluma a tojás, amiből általában mindig kerül az ünnepi asztalra valamilyen formában. Amúgy is az egyik legsokoldalúbb élelmiszerről van szó, ami éppúgy lehet fontos alapanyag, mint önálló fogás. Az…
Tojás, sonka, kukoricasaláta és a sütemények végeláthatatlan sora: minden évben több napon át tartó készülődés előzi meg a húsvétot, majd az ünnepek után az ételek egy része a szemetesben landol? A közhiedelemmel…
Húsvétkor az átlagosnál is több tojást fogyasztunk. Ezidőtájt általában a leghagyományosabb módon fogyasztjuk az ebből a csodálatos alapanyagból készült ételeket. Azonban a főtt tojásnál és a rántottánál, amelyek persze mindannyiunk kedvencei, húsvét…
A sonka és tojás kombinációja a reggeliző asztalok egyik biztos befutó fogása. Kicsik és nagyon egyaránt rajonganak a pompás ízkobinációért, mi most egy kis csavarral ajánljuk elkészíteni. Hozzávalók (ízlés szerint, ez a mennyiség…