Rólunk

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet; nyitottak az új dolgokra, de őrzik a családi hagyományokat is; akik szeretnek nevetni, de nem félnek alámerülni a lélek mélyebb bugyraiba; akik sikerre vágynak, de volt, hogy már elbuktak; akiknek fontos a család, de vállalják, hogy a teljes élethez, olykor a karrier és a saját vágyak elengedhetetlenek.

Mi is ilyenek vagyunk.
Egy közületek.
Jó, hogy itt vagytok.

Szerzőink

Avatar photo
Bedő Márta

Bedő Márti vagyok a Kitchen Pixie Budapest alapító tulajdonosa, profi szakács, pályaelhagyó marketinges és nem utolsó sorban anya és feleség. Szerencsés vagyok, mert azzal foglalhozhatok, amit szeretek - ez pedig a sütés-főzés, evés-ivás és vendégüllátás. Így 40 felett is rendszeresen elhagyom a konfortzónámat, de hiszem, hogy ez visz előre és ez tart lendületben.

Avatar photo
Dénes Évi

Érzelmi Intelligencia Coach - az Objektív Személyiségelemzés módszer megalkotója és oktatója

Nem a névjegykártyára írt rang vagy. Nem is az, akinek gondolod magad vagy amit mások gondolnak rólad. Az vagy, amit adni tudsz másoknak. Kinek szavakat, kinek gondolatokat, kinek érzéseket adok. Szavaim másokban válnak valósággá. Keljenek benned is, kedves Olvasó, új életre!

Avatar photo
Farkas Renáta

Művészeti Terapeuta, Táncoktató

A legszebb táncot Életnek hívják, és Önmagaddal táncolod. A tánc, a zene, és rajzolás segítségével azon dolgozom, hogy a szabadságát vesztett léleknek utat mutassak. Megmutatom, hogyan tudod magadat az öröm állapotába táncolni, rajzolni, és felszabadítani lelked madarát, mely arra vár, hogy Téged szolgáljon.

Avatar photo
Gyöngyösi Szilvia

Felnőtt képzési szakértő, sport és egészség mentor

A mozgás szeretete egész életemben elkísért, igyekszem ezt hirdetni tanítványaimnak is, 2018 óta működő online fitness és szépség iskoláimban! Saját változókori problémáim megoldására megalkottam a MyEatrend táplálék-kiegészítőket, melyek már többezer Nőnek segítettek újra formába lendülni. Első könyvemben megírtam az első 50 évemet, vállalkozásaim, kapcsolataim, gyermekeim, sikereim és kudarcaim történetét. Remélem, nektek is tudok segíteni.

Avatar photo
Harsányi Júlia

Edző, funkcionális táplálkozás tanácsadó

Harsányi Júlia vagyok, edző, funkcionális táplálkozási szakértő, 3 gyermek édesanyja. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek a nőknek, édesanyáknak, családoknak az egészséges életmód kialakításában úgy, hogy az a mindennapi életben is megvalósítható legyen. Szeretném megmutatni, hogy 40 év felett is lehetsz egészséges és maradhatsz jó formában - ha megfelelő életmódot élsz!

Avatar photo
Hidvégi Andi

Edző, GerincPilates oktató

A mottóm: „A testtartásod tükrözi a valódi viszonyodat Önmagaddal” Több, mint 30 éves edzői- és családállítói tudásommal, tapasztalatommal, életmódváltó programjaimmal, blogommal, online edzésekkel, és a saját Pilates studiommal segítem évek óta a 40felettieket az egészségtudatos és kiegyensúlyozott élethez vezető útra, immáron 50 felett. Az edzés sokkal mindig több, mint egyszerű testmozgás, az élet folyamata, a belső erőnk, hitünk, kitartásunk alapköve, ami hatással van a mentális, lelki egészségünkre, a minden napjainkra, a környezetünkre gyakorolt hatásunkra. A testünk, a mi belső templomunk, amit, ha tisztelünk és szeretünk, segít kapcsolódni önmagunkkal, elfogadni a korral járó változásokat. A testtartásunk, betegségeink, sérüléseink megmutatják az életünk folyamatában az elakadásainkat, amelyeket, ha elég bátrak vagyunk, szépen fel is tudunk oldani. Ez a folyamat elvezet a testi-lelki egyensúlyhoz, ami az egészség és a jó közérzetünk alapját jelenti. Mert 40 felett egy másik dimenzót érdemes kinyitni, ahol a lélek újra szárnyalni kezd.

Avatar photo
Kónya Hajnalka

Lakberendező

Mottóim egyike, hogy adj többet, mint amit elvárnak Tőled! Fő célom, hogy inspiráljak másokat, és ha ezt éppen az életvitelüknek megfelelő otthon létrehozása kapcsán tudom megtenni, dupla sikert élek meg. Cikkeimet is igyekszem úgy összeállítani, hogy egy-egy témában minél több ötletet adjak olvasóimnak.

Avatar photo
László Krisztina

Újságíró

László Krisztina újságíró vagyok, a Marie Claire magazin egykori főszerkesztője. 20 éves nemzetközi magazinos múlttal a hátam mögött most saját oldalamon, az antiagingshow.hu-n osztom meg személyes tapasztalataimat. Arra vállalkozom, hogy megfejtsem a kortalanság titkát és bebizonyítsam: bizonyos kor felett is lehetünk sugárzóak, szépek és kreatívok. Szerintem a kortalanság munka, és nem csak kívül, hanem belül is, de lehet ezt jókedvvel csinálni.

Avatar photo
Marek Zoli

Egy ember a tömegből, aki talán jobban odafigyel a körülötte lévő világra és a benne lévő emberekre. Lehet csak plusz egy alkalommal állok meg a többi emberhez képest ebben a rohanó világban, hogy kiélvezzem az aktuális évszak illatát, de ezt mindig megteszem. Átlagos pasi, aki éli mindennapjait, miközben igyekszik egyszerre több ember életét élni, helytállni, mint friss apuka, büszkén viselni múltját, megélni a pillanatokat és összerakni a saját és a családja jövőjét.

Avatar photo
Németh Krisztina

Asztrológus

Több mint tíz éve foglalkozom energetikai olvasással és női energiával, közel öt éve asztrológiával. Hiszem, hogyha az egyén képes önmagát és az életútját egy semleges, objektív nézőpontból nézni, akkor meglátja önmagát és megtapasztalhatja, hogy mindig van választása. Visszaszerezheti az élete feletti uralkodást és olyan képeket alkothat, aminek a manifesztálása a boldog kiteljesedés megélését segíti.

Avatar photo
Padla Dóri

Coach és Készségfejlesztő Tréner, a HCT - Holistic Coaching Therapy alapítója

Coachként missziómnak tartom azt, hogy a hozzám érkező ügyfelek témaköreiben mély, valós és tartós pozitív változást érjünk el. Ezt a célt szolgálja a saját komplex coaching módszerem, a HCT - Holistic Coaching Therapy is. Hiszem azt, hogy ha valaki valóban akar változtatni, ha befekteti a szükséges energiákat az önismerete fejlesztésébe és a helyzetek mélyebb átlátásába, akkor nagyon jó eséllyel tudja a számára megfelelő irányba mozdítani az életét. Számos témakörben írok cikkeket, mint péládul: randizás, párkapcsolat, önfejlesztés, önbizalom, érzelmek, karrierút - mind a Womagic oldalán, mind pedig a saját blogjaimon.

Avatar photo
Palotás Petra

Író

Több, mint másfél évtizednyi televíziózás után új irányt vett az életem. Ma már az írás tölti ki a mindennapjaimat, jelenleg a 14. könyvemen dolgozom. S bár már jó ideje Hamburgban élek, nagyon szoros maradt a kapcsolatom hazámmal, a családommal, az ottani barátaimmal, és a hűséges olvasóimmal.

Avatar photo
Pangl-Szarka Dorottya

Dietetikus

Fontos számomra a hitelesség, a tudományos bizonyítékokra alapozott információközlés. Célom, hogy az emberek egyéni lehetőségeit, kívánságait figyelembe véve hosszú távon is fenntartható, egészséges életmódot alakítsunk ki – közösen. Nem hiszek a sablonokban, úgy gondolom, a kulcs mindig az egyénre szabottságon és a lelki jól-léten van, amelyekre nagy hangsúlyt fektetek munkám során.

Avatar photo
Pethő Orsolya

Pszichológus

Pethő Orsolya vagyok, pszichológus a Kölyök Szerviz és az Anya Szerviz megálmodója. A munkámmal igyekszem hidat építeni a gyerekek és szüleik közé, hogy ne csak tudják, hanem érezzék is, hogy szeretik őket. Különösen odafigyelek az édesanyákra, és szeretném megszilárdítani törékeny önbecsülésüket, elérni, hogy ne bántsák magukat. Inspirációm legfőképpen a saját fiam, aki nem túl hízelgő tükröt állított elém, és pusztán a lényével segít abban, hogy jobb ember legyek. További írásokért, nevelési eszközökért böngészd át az oldalaimat!

Avatar photo
Dr. Petrohai Ágnes

Orvos, esztétikai szakértő

Arra születtem, hogy inspiráljak embereket, ez ad nekem sikerélményt! Empatikus vagyok, talán ezért is lettem orvos. Már az óvodában is fecskendő volt a jelem. 😊 A szike mentes arcfiatalítás igazi alkotás! Vallom, hogy soha nem a kor számít, hanem, hogy mit tudunk kihozni magunkból. Ez ad minden embernek önbizalmat és sikerélményt, amire nagyon nagy szükségünk van a mindennapokban.

Avatar photo
Pető Rita

Személyi edző, fizikai és mentális tréner

Sziasztok! A személyi edzés mellett mentális állóképesség fejlesztéssel foglalkozom. Mentorként és objektív személyiségelemzőként segítek az embereknek megérteni a saját működésüket és belső világukat. Úgy gondolom, hogy a test és lélek útja elválaszthatatlan egymástól, így ennek az egyensúlynak a megteremtésében segítem a hozzám fordulókat. Azaz megérteni önmagukat, hogy meg tudjanak megbirkózni az előttünk álló akadályokkal és mindezt cselekvéssé formálni, akár egy személyre szabott edzéstervvel vagy egyéb mozgásformával.🙂

Avatar photo
Pócs Ági

Életmód tanácsadó, edző

Pócs Ági vagyok, funkcionális- és preventív gerinctréner, trx edző, spinracing oktató, nmpt instruktor, vállalati egészségmentor és életmód tanácsadó. Az elmúlt évtized tapasztalatai nyomán az a célom, hogy a különböző problémákkal, kihívásokkal (túlsúly, fáradékonyság, erőtlenség, táplálkozási problémák, álmatlanság stb.) hozzám fordulókat az egészségesebb, teljesebb, boldogabb élet felé vezető úton végigvezessem. Az embert kizárólag a maga teljességében érdemes vizsgálni, aminek ugyanúgy fontos része az önismeret, mint a fizikai test határainak ismerete. Ez a holisztikus szemléletmód képezi munkám alapját, hiszen a valódi változás elérése egy komplex folyamat, amelyben a test, a lélek és az életmód harmóniáját kell megteremteni. A pocsagi.hu oldalamon sok hasznos információt megosztok arról, hogy miben más ez a megközelítés, mint a szokásos instant fogyókúrás és edzési csomagok, amivel lépten-nyomon találkozunk a neten.

Avatar photo
Sárkány Viki

Idegenvezető

Kíváncsiság: ezt tartom a legfontosabb értéknek az életben, ez mozgat a mindennapokban. Utána menni embernek, háznak, kapukba bemenni, beleszagolni, elképzelni-meghallgatni egy ember, egy ház, egy ország történeteit. Történetek. Hiszem, hogy ezek mozgatják az életünket, saját magunknak mondott történeteinkből építkezik az identitásunk, épp ezért érdemes ezeket időnként felülvizsgálni. Az írással lenyomata marad a kíváncsiságnak és az épp megtalált történeteknek – a megosztás pedig segíthet valakinek, aki épp ilyen történetre volt éhes. Talán épp Neked.

Avatar photo
Somogyi Kitti

Asztrológus

Asztrológiai pályafutásomat 20 évvel ezelőtt kezdtem. Eltökélt célom, hogy közelebb hozzam a minőségi asztrológiát az emberekhez. Ezzel felhívva a figyelmet az asztrológiában rejlő lehetőségekre. Hiszen mindennapi szinten könnyebben megtervezhetjük a segítségével az életünket, tudatosan felkészülhetünk a várható eseményekre vagy akár egy születési képlet elemzésével, objektív képet kaphatunk saját vagy valaki más jellemrajzáról, sorsfeladatairól.

Avatar photo
Szemán-Fülöp Edina

Stílustanácsadó

Empatikus stílustanácsadás sok praktikummal és némi humorral. Egyénre szabott megoldások hölgyeknek dizájner stílustanácsadótól. Ez vagyok Én.

Avatar photo
Szemán Zoltán

Karrier-coach

Szemán Zoltán 20 éves fejvadász tapasztalatát tudja megosztani az álláskereső-, vagy karrierváltó ügyfeleivel, hogy közösen megtaláljátok a számodra megfelelő pozíciót és sikeresen el is érd azt. A folyamat mellékhatásai: magasabb szintű önismeret, nagyobb önbizalom, pozitív én- és jövőkép, valamint az álláskeresési- és kiválasztási folyamat megismerése HR-es szemmel. Hogy szakmai pályafutásod ne alakuljon, hanem Te alakítsd azt.

Avatar photo
Szabó Dalma

Stílustanácsadó, a Curvy me inclusive ruhamárka megalapítója

Még a világ legszebb ruhája is csak tőled válhat azzá, ami. Szabó Dalma vagyok, stílustanácsadó, marketinges és a Curvy me inclusive ruhamárka megalapítója. Hiszek abban, hogy az önazonos öltözködés mindenkinek jár, ennek pedig szerintem az egyik legfontosabb hozzávalója a bennünk lévő harmónia. Amikor megengedjük magunknak, hogy felszabadultan azok lehessünk, akik mindig is szerettünk volna lenni, én ebben próbálok segíteni mindenkinek.

Avatar photo
Vági Margit

Üzletfejlesztő és pénzügyi tréner

Vági Margit vagyok a WMI Business alapítója. Több mint 10 éve foglalkozom vállalkozásfejlesztéssel, az induló vállalkozásoktól a nagy tőzsdei cégekig több száz cég üzleti tervének megvalósításában segítettem. Célom, hogy egyszerű és érthető formában adjam át Nektek az üzletfejlesztéssel kapcsolatban szerzett tapasztalataimat és minden fontos tudnivalót, amire vállalkozóként szükségetek lehet. Nagyon szeretek tanítani, interaktívan és gyakorlat orientáltan tanítom a pénzügyi tervezést, üzleti tervezést, vállalatértékelést és vállalati pénzügyeket. Szeretem olyan formába önteni a vállalkozók és üzletemberek számára hasznos pénzügyi és üzleti ismereteket, hogy azt bármikor bárhol meg lehessen tanulni, különösebb előképzettség nélkül is.