A téli szezon legtrendibb hajszínei

hajszínek-womagic

Változnak az évszakok, miért ne változna a hajszíned is? A szakemberek minden szezonban új és még újabb árnyalatokkal rukkolnak elő, íme néhány téli hajszín, neked csak választanod.

1. Fekete és kakaóbab kombinációja

A fekete alapszín jól passzol a klasszikus stílushoz, ám önmagában néha túl komor a hatása. Az idén ezért ajánlatos kakaóbab árnyalattal finomítani rajta. Minél több a melírcsík, annál természetesebb lesz a hatás.

2. Középbarna karamellel

Ha a barna két különböző meleg színű árnyalata találkozik, abból biztosan csak jó sülhet ki. A világosabb árnyalatú csíkok, egészen mély textúrát adnak a hajnak, a karamell tónusok pedig évről-évre újra előkerülnek más és más verzióban kombinálva.

3. Sötét burgundi ombre

Micsoda meglepetés, a kilencvenes évek burgundi árnyalata, -ami csak nagyon keveseknek állt jól- most visszatért. Igaz ez a burgundi már nem az a burgundi. Ehhez a sötét tónushoz még sötétebb alapra van szükség. Még az ombre technikával felvíve is feltűnő lesz a végeredmény, de mindenképpen elegáns.

4. Strawberry Blonde

A téli időszakban természetes, hogy némi melegségre vágyunk. Az eper szőke árnyalat pontosan ilyen. Vidámságot, vagányságot sugároz. Persze kell hozzá némi bátorság, hogy valaki viselni tudja az ilyen nem mindennapi színt, de a fehér bőrű, világos hajú nőknek biztos, hogy jól fog állni.

5. Pearl Blonde

A szőkének ez a világosabb és egészen kifinomult tónusa egy másik opció lehet a világos színek kedvelői számára. A gyöngyház szőke tónus idén felváltotta a platina szőke árnyalatokat. Ez a változat jóval elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

6. Méz szőke

Egy ideje már tart ennek az árnyalatnak a hódítása és idén sem szakad vége a diadalmenetnek. Beyoncé óta tudjuk, hogy a mézszínű világos árnyalatok nem csupán az eredetileg is világos tincsekkel megáldott hölgyeknek állnak jól, hanem a barnáknak is. A technika lehet ombre vagy balayage a lényeg, hogy minél természetesebbnek tűnjön a végeredmény.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva