Az ezüst az új szőke

Az ezüst az új szőke

Egyre többen választják a természetességet, és vállalják fel ősz hajszínűket. Hol vannak már azok az idők, mikor úgy gondoltuk, hogy a hamvas hajkorona csak Richard Gere-nek áll jól! Az ezüst az új szőke!

Úgy tűnik elindult valami, még pedig az „őszhajmozgalom”. Ma már egyáltalán nem szégyellnivaló vagy öreges, ha valaki az állandó hajfestés, szőkítés helyett inkább a természetes, ezüst tincseket választja. Sőt! Többen egyenesen büszkék rá! Az őszhajmozgalom gyorsan meghódította a social médiát is. Számtalan pozitív példát találni minderre az Instagramon is. Most tehát olyan erős és lenyűgöző nők következnek, akik felvállalják a természetes öregedést, teszik mindezt elegánsan és magabiztosan. Ha még nem vagy fent az instán, akkor ideje regisztrálni és bekövetni őket.

1. @freshbeautystudio

Az ezüst az új szőke

Nikol Johnson Sanchez 15 évig modellként dolgozott, aztán kitanulta a sminkes mesterséget és ezen a területen is szép sikereket ért el. Ma már saját szépség stúdióval, önálló weboldallal és nagyon menő Youtube csatornával is rendelkezik. Az Instán több, mint 30 ezer követővel bír, és egyike volt azoknak a bloggereknek, akik elsőként vállalták fel büszkén ősz tincseiket. Insta feedjén és beauty csatornáján remek tanácsokat ad a hamvas hajkorona ápolásához gondozásához is.

2. @carolinelabouchere

Az ezüst az új szőke

Az 54 éves Caroline Labouchere egyszerűen csak „Grey Ambassador-nak, azaz őszhaj nagykövetnek hívja magát. Valaha ő is modellkedett, de saját bevallása szerint az igazi karrierje csak pár évvel ezelőtt kezdődött, amikor tudatos döntést hozott, és felvállalta a természetes őszülést. Ma már menő influenszernek számít, kinek példáját több ezren követik, ugyanakkor a modellkedéssel sem hagyott fel. Állítása szerint most több megkeresést kap, mint fiatalabb korában és jobban keres, mint valaha.

3. @silverstorm777

Az ezüst az új szőke

Ismerd meg Hillary Bitart az 57 éves fitnesz és életmód szakértőt, akinek hosszú ezüst tincsei váltak a védjegyévé. Természetes szépsége és gyönyörű, hosszú szürke sörénye számos magazin címlapján, katalógusban, hirdetésekben is feltűnt már. Ő is azért bloggol és posztol, hogy képviselje azokat a nőket, akik úgy döntenek, hogy természetesen és kecsesen öregednek meg.

 4. @silverdisobedience

Az ezüst az új szőke

Dian Griesel neve már- már fogalommá vált az ötvenes nők nemzetközi közösségeiben. Ő nem csupán arról híres, hogy jól néz ki és vállalja ezüst tónusú tincseit. Ezenfelül sikeres üzletasszony, aki a pszichológiában és a spiritualitásban is jártas, és nem mellesleg több sikerkönyv szerzője is, melyek majdnem mindegyike a boldog öregedésről szól, vagy annak eléréséhez kínál megvalósítható megoldásokat.

5. @silvinaneder

Az ezüst az új szőke

Silvina Nedernek talán még nincs akkora követőtábora, mint a többieknek, viszont a képeit elnézve csak idő kérdése, hogy ő is ikonná váljon. Az argentin hölgy, jelenleg Londonban él, stílusa bohó, laza, a kisugárzása pedig nagyon pozitív. Valaha csak az üzlet érdekelte, ám mára inkább a színészkedést, a jógaoktatást és az 50+- os modellkedést választotta. Gyönyörű, göndör, ezüstös sörénye mellett alakja is bámulatos.

Címkék: haj