Bőrápolás érett bőrre – találd meg a tökéletes ajándékot anyák napjára

Május közeledtével egyre többet törjük a fejünket azon, hogy vajon mivel is lephetnénk meg édesanyánkat anyák napja alkalmából. Az anyáknak, – saját bevallásuk szerint – soha semmire nincs szükségük, így nincs könnyű dolgunk, ha kedveskedni szeretnénk nekik.

A FOREO most segít ebben: talán már édesanyád is hallott az egyre népszerűbb svéd szépségápolási rutinról, amely minimális számú terméken és lépésen alapul, így a legelfoglaltabb anyuka is könnyedén be tudja építeni napirendjébe ezeket a rövid, de annál hatékonyabb kezeléseket. A FOREO, a világ vezető beauty-tech márkája segít a svéd rutinhoz kapcsolódó termékek kiválasztásában, ráadásul május 1-től kedvezményesen szerezhetők be a Notino.hu webáruházból! 

Lássuk tehát, mely a svéd szépségápolási rutin három kulcsfontosságú lépése, érett bőrre is: tisztítás, feszesítés és hidratálás.

Mélytisztítás a LUNA-val

A kezdő lépés legyen egy egyperces mélytisztítás a LUNA 4™ arctisztító készülékkel, amelynek akár 16 fokozatban állítható a T-Sonic™ pulzálása, így a leginkább személyre szabott tisztítási élményt kínálja. Az eszköz bizonyítottan eltávolítja a szennyeződések, a felesleges faggyú és a sminkmaradványok akár 99%-át – búcsút intve az eltömődött pórusoknak és pattanásoknak.

A készülék a Micro-Foam arctisztító habbal együtt használva még hatékonyabban tisztítja és hidratálja a bőrt a maximális táplálás érdekében, miközben véd a szabad gyökök káros hatásai ellen. 

Feszesítés a BEAR-rel

A második lépés a kétperces lifting a BEAR™ arcfeszesítő készülékkel, amelynek működése orvosi mikroáramos technológiára épül. Az arc és a nyak mintegy 69 izmát mozgatja meg, és a T-Sonic™ pulzálással kombinálva klinikailag bizonyítottan csökkenti a mély ráncok és finom vonalak láthatóságát, már heti egyszeri használattal is. Az Anti-Shock System pedig gondoskodik a biztonságos és kényelmes használatról.

A FOREO ikonikus széruma egy olyan fiatalságot megőrző formula, amely egyesíti a hialuronsav és a szkvalán erejét. Az arcfeszesítő készülék és a szérum együttes használata a kulcs ahhoz, hogy az érettebb bőr is fiatalosabbá, feszesebbé válljon.

Hidratálás az UFO-val

Az anyák, bár nem viselnek jelmezt, igazi hősök a mindennapokban. Ennek a rutinnak a hősei sem szuperhős ruhát, de mégis földöntúli eszközt használnak. A LED-fény erejét bevető UFO™ 2 komplex arckezelő készülékkel gyorsan és egyszerűen érhetjük el a spa-minőségű arckezelést! Ez az ügyes kis eszköz mindössze két perc alatt gondoskodik a bőr hidratáltságról a LED-fény teljes spektrumával, kiegészítve a T-Sonic™ pulzálással.

Az igazi kényeztetésért a FOREO több mint 10 intelligens maszkot kínál, így anyukád is biztosan talál a saját igényeinek megfelelőt. Az UFO™ 2-vel történő maszkolás mindössze 90 másodperces használat után 126%-kal javítja a bőr nedvességtartalmát, és hatása akár 6 órán át is tart. Rendszeres használata klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok mélységét az érett arcbőrön is. Ez az utolsó lépés tökéletes befejezése az 5 perces svéd szépségápolási rutinnak, amely látható eredményt hoz, mindössze hét nap alatt!

Szépségrutin minden anyának!

A svéd nők világszerte híresek minimalista szemléletükről, amely nemcsak öltözködésükben, de az arcápolási rutinjukban is megjelenik. Ezt a kifinomultságot ötvözi a FOREO egyedülállóan professzionális technológiájával és hatékonyságával. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.