Divatos és sokoldalú táskák bármely alkalomra

A kézitáskák között a jól megszokott klasszikusok mellett mindig megtalálhatóak az aktuális trend ruháihoz illő darabok. Ez különösen fontos szempont, mivel a táska az a kiegészítő, ami a leggondosabban megválasztott szettet is képes teljesen elrontani. Ezért is érdemes végigvenni az idei szezon táskatrendjeit, és kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbeket.

Minta minta hátán

Fotó: ecipo.hu / Guess

A szezon szinte berobbantotta a mintás ruhákat és kiegészítőket. Nagyon divatosak lettek a különféle mintájú cipők és táskák is egyaránt. Az egyik legnépszerűbb idei trendet az állatmintás táskák jelentik, amelyek a hetvenes és nyolcvanas évekből lehetnek ismerősek. A krokodil-, kígyó- és a leopárdminta az idei retro divat miatt újra hódít. Természetesen ennek már egyetlen állat sem látja kárát, viszont kölcsönvéve a mintázatuk remek hatást kelt a különféle szetteknél. Szintén trendi viseletek a minták tekintetében az ismétlődő geometrikus alakzatokkal ellátott kézitáskák. Ezekből nemcsak a visszafogottabb sötétebb színek közül választhatunk, hanem a különféle pasztell- és cukorkaszínek is szép számmal szerepelnek a kínálatukban.

Melegséget és selymességet sugalló táskák

Fotó: ecipo.hu / Guess

Kabátok terén már sokan értesülhettek arról, hogy a steppelt és a különféle gyapjas anyagokból készült kabátok a hűvösebb szezon sikertermékei. Ugyanez a táskákkal is a helyzet. Érdemes ide sorolni továbbá a cipőket, amelyek igazán jól követik a táskák idei stílusát. A https://www.ecipo.hu/furla.html kínálatában például remekül passzoló darabokat találhatunk. A táskatrend tehát, ahogy már említettük, követi a kabátok stílusvilágát. Ezért a különféle bolyhos, plüss anyagú táskákat is megjelentek a kínálatban. Ezek igazán bohém kiegészítők lehetnek bármilyen hétköznapi viselethez. A steppelt táskák korábban is ismertek és népszerűek voltak, idén viszont lenyűgözően széles kínálat áll rendelkezésünkre belőlük. A Guess táska kínálata különféle fazonokat és színvilágokat soroltat fel mindkét típusból. Tehát mindenképp ajánlott körbenézni közöttük azoknak, akik a megszokott klasszikus bőrtáska mellett szeretnének valami egyedit is beszerezni.

Színrobbanás – fémes és élénk színek a porodon

Fotó: ecipo.hu / Furla

Megszoktuk, hogy a táskák világa általában visszafogottabb színekből áll, idén viszont nem lehet okunk panaszra. Az elegáns stílusvonalon túl kifejezetten egyedi, különleges színváltozatok is megjelentek. Külön érdemes kiemelni a fémes hatású táskákat. Ezekből szép számmal kapni ezüst, mályva, de már gyöngyház színhatással rendelkezőeket is. A másik színtrend inkább a vidámságról szól. Korábban csak néhány márkára volt jellemző leginkább, hogy kifejezetten cukorkaszíneket vagy éppen élénk, szinte már neon színekből álló táskákat dobtak a piacra. Idén viszont szinte dúskálhatunk az élénk színpaletta nyújtotta lehetőségekben. A pink, a sárga, a babakék és a narancs különféle élénk árnyalatai tarolnak idei szezon alatt. Ezért akik valóban a színek szerelmesei, azok idén a szivárvány minden árnyalatából választhatnak kedvükre.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.