Eltüntetnéd a ráncaidat? – Teljesen megújulhat az arc a vonásaink eltorzulása nélkül

Az idő múlásával a bőrünk is öregszik, melynek szemmel látható jeleit sokan legszívesebben eltüntetnék. Ma már többféle orvos-esztétikai kezelés közül választhatunk, ha vissza szeretnénk nyerni a bőrünk rugalmasságát, tónusait, és a tévhitekkel ellentétben az arcunk eredeti vonásairól sem kell lemondanunk.

Léteznek olyan injekciós kezelések, melyek a fiatalabb énünket adják vissza – magyarázza Dr. Széchenyi Kornél. Az esztétikai gyógyászatban és az öregedésgátló kezelésekben mindig az egyik fő cél az, hogy az arcunk karaktere megmaradjon, az egyedi vonások ne torzuljanak el, miközben elégedetten nézhetünk a tükörbe. “Az egyik legnépszerűbb kezelés jelenleg a Nucleofill, melynek bőrbe történő injektálása egyfajta biostimuláció. Az eredmény sokkal feszesebb, tónusosabb bőr, az eredeti arcvonások megtartásával. Az antioxidáns hatásának köszönhetően csökken a sejtek működésére káros hatású és a kollagén lebontását fokozó szabad gyökök mennyisége, valamint a hidratáló hatása kedvezőbb körülményeket biztosít a sejtek optimális funkcióihoz. Ezeknek köszönhetően látványosan megfiatalodik a bőr, ragyogóvá válik, tónusa javulni fog, és a finom ráncok eltűnnek” – mondja az orvos-esztétikai specialista.

A kezelés azoknak lehet nagy segítség, akiknél a korral együtt szemmel láthatóan csökkent a bőr rugalmassága és feszessége, a bőr elvesztette ragyogását, szárazabbá vált és emiatt ráncok jelentek meg rajta. “Jó hír, hogy nem csak az arc, de a nyak, a dekoltázs, a szem környéke és még a hajas fejbőr is kezelhető. A készítményt vékony injekciós tűvel adjuk be több pontba, az optimális hatás elérése érdekében 2-4 kezelésből álló kúra javasolt 2-4 heti különbséggel a kezelések között. Egy alkalommal maximum 30 perces a kezelés, és nincs lábadozási idő, maximum egy kis duzzanatra lehet számítani a beavatkozás helyén” – részletezi.

A New Beauty szakembere hozzáteszi, hogy tapasztaltaik szerint a kezelés hatására már az első alkalom után a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, csökken a megereszkedés mértéke, emellett pedig a magas hidratáció is segíti a fiatalosabb, ragyogóbb bőr elérésében.

Forrás: New Beauty, purecom
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.