Illatozd meg a tavaszt!

Szépen, lassan minden márka előrukkol a tavaszi, nyári illatújdonságaival. A TOM FORD például nem aprózta el a dolgot, négy illattal is megörvendeztet minket. Nekünk az egyik kedvenc márkánk, de ne mondjátok el senkinek! 😉 Mutatjuk is őket sorban. 

OUD MINÉRALE

Ára: 54.500 Ft (50 ml)

Ebben az illatban egy új dimenzió tárul fel. A sivatag összeér a tengerrel, a kaland találkozik a rejtéllyel. A két világ legkülönbözőbb elemeinek ütközése egy olyan kifejezést teremt, amely egyszerre felkavaró és erőteljesen természetfeletti. Az Oud Minérale parfümmel bármilyen akadályt könnyen legyőzhetsz! Az illatban tengeri és földi jegyek találkoznak – megteremtve egy kiegyensúlyozó jelenlétet az elemek között, amelyek friss lendületet adnak a mindennapokra. A meleg, fás oud és a puha ámbra képviseli a földi illatjegyeket, míg a tengeri só és az alga a víz frissítő hatásával ellensúlyozza a karakteres illatot.

OUD WOOD

Ára: 143.000 Ft (50 ml)

Az ikonikus agarfa lehengerlően hat az érzékszerveinkre. Az OUD WOOD, mint egy titokzatos, sötét ékszert, árnyékos fák és izzó borostyán ölelik körbe. Az Oud Wood az ikonikus agarfa lenyűgöző jegyeit tárja elénk. Az élénkítő kardamom és a pacsuli természetes esszenciái meghajolnak a különleges fás jegyek buja keveréke előtt, amelyet a csábító vanília, a tonkabab és az izzó borostyángyanta melegséggel áraszt el. Az élénkítő kardamom és a rózsabors meglepő szikrái keverednek az érzéki rózsafa jegyeivel. A pacsuli és az értékes fás jegyek csúcsosodnak ki egy pontban: a szantálfa, a vetiver és az agarfa jegyek mélyen beleolvadnak a parázsló borostyán, az abszolút tonka és a mennyei vanília aláfestő akkordjaiba. Az Oud Wood illat az ikonikus Private Blend üveg luxusmegjelenésű, mély szürke színű változatában kapható. A platina színű címkével díszített üveg minden pipereasztal extravagáns dísze lehet.

VANILLA SEX

Ára: 128.000 Ft (50 ml)

A vanília a modern parfümkészítés egyik legkeresettebb összetevője. A Tom Ford Vanilla Sex parfümben átlagosnak semmiképp nem mondható szerepet tölt be.  A parfüm magával ragadó dimenziói a vanília ragyogóan fényes és csábítóan mély jegyeinek kölcsönhatásán keresztül tárulnak elénk. A vanília egyértelmű kifinomultságával azonnal magával ragad, míg a kizárólag Tom Ford számára kifejlesztett indiai vanília tinktúra lágy érzékiséget áraszt. Az abszolút vanília, egy érdekfeszítően rejtélyes sötét vanília jegy, érzékelhető ellentétet visz a parfüm karaterébe, szenvedélyesen vonzó. A Vanilla Sex elbűvölő összetettsége még kívánatosabbá teszi a parfümöt. Ez Tom Ford. A bőr illatát megidéző vanília tulajdonságaihoz csatlakozik a jázmin szelíd virágossága. Lágy, mégis gazdagsággal ajándékoz meg. Az édességről alkotott előítéletek szertefoszlanak. A szantálfa és az orris jegyei kiemelik az illat páratlan kifinomultságát. A Vanilla Sex az illatkontrasztok mesterműve. Egy ellenállhatatlan kinyilatkoztatás. Átlagosnak semmiképp nem mondható és távolról sem ártatlan.

VANILLE FATALE

Ára: 128.000 Ft (50 ml)

Ebben a parfümben a vanília egy másik arcát tárja elénk, mely egy elbűvölő, részletekben gazdag filmes jelenet érzését keltő és mélyen csábító illat. A fűszerek királynője, a vanília uralja a színteret, hipnotikus vonzereje frangipáni és nárcisz virágjegyekkel párosul. Egy árnyékos agarfa erdőt megjelenítő akkord, vetiver és tölgymoha árnyékolja be a bőr illatát megidéző és pézsmás jegyeket. A sáfrány és a koriander körülöleli a mirha és a tömjén magával ragadó füstös jegyeit, míg az árpára emlékeztető dohány illata áthatja a pörkölt kávé abszolútumot. A természet megigéző ereje, a luxus vaníliagyanta az illat középpontjában hódít meg, míg a gazdag mahagóni és szarvasbőr jegyek érzéki lezárást hagynak maguk után. A vanília merész feltárása. Tisztelgés az értékes fűszerek előtt. A Vanille Fatale egy gyönyörűen kidolgozott illat, amely veleszületett csábító erővel bír.

A parfümök elérhetőek a Douglas üzletekben és a Douglas weboldalon.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.