Kényeztessük bőrünket japán stílusban!

Újdonságra bukkantunk! Mindig kiváncsian figyeljük, ha új márka jön be Magyarországra. Így egyből felfigyeltünk a MITOMO Corporation-re is. Fő termékeik a kozmetikai arcmaszkok, amelyeket Japánban terveztek és gyártottak. ebből hoztunk most Nektek egy kis ízelítőt. Ha kipróbáltátok, érdekelne a véleményetek. 😉

Aloe Cherry Blossom arcmaszk – Aloe-és cseresznyevirág-kivonattal

Ára: 900 Ft

Az aloe vera bizonyítottan gyógyászati- és bőrápolási tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a kollagéntermelés serkentését, a gyulladás csökkentését. Hatékony a baktériumok ellen valamint hidratálja és feszesiti a bőrt. Az aloe vera maszkok nyugtató, mélyen átható kezelést kínálnak az irritált vagy gyulladt bőrre.A cseresznyevirág-kivonat gazdag koffeinsavban-és egyéb antioxidánsokban, valamint esszenciális zsírsavakban, amik természetes módon állítják helyre a bőrt. Az eredmény újra sima és rugalmas arcbőr.

Royal Jelly Cherry Blossom arcmaszk – Méhpempővel és cseresznyevirág-kivonattal

Ára: 900 Ft

A méhpempő hidratálja és javítja a bőr rugalmasságát. A cseresznyevirág-kivonat gazdag koffeinsavban-és egyéb antioxidánsokban, valamint esszenciális zsírsavakban, amik természetes módon állítják helyre a bőrt. Az eredmény újra sima és rugalmas arcbőr.

Camelia Flower Oil Matcha arcmaszk – Kaméliaolajjal és zöldtea-kivonattal

Ára: 900 Ft

A kaméliaolaj a gésák egyik legértékesebb titka. A virág maga a nőiséget és a szépséget szimbolizálja és a magokból származó olaj mélyen táplálja és hidratálja a bőrt. A zöld teában található természetes vagy organikus anyagok erős antibakteriális hatással vannak az emberi szervezetre. A zöldtea-esszencia maszk olyan összetevőket tartalmaz, mint a katechinek, az A- és C-vitamin, a kálcium, a fehérje, a vas és a kálium. Az eredmény újra sima és rugalmas arcbőr.

Gold Cherry Blossom arcmaszk  – Arannyal és cseresznyevirág-kivonattal

Ára: 900 Ft

Az arany elősegíti a kollagén és az elasztin termelését, és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A cseresznyevirág-kivonat gazdag koffeinsavban és egyéb antioxidánsokban, valamint esszenciális zsírsavakban, amik természetes módon állítják helyre a bőrt. Az eredmény újra sima és rugalmas arcbőr.

Samurai PGF arcmaszk – Galactomyces Ferment kivonattal

Ára: 1.100 Ft

Galactomyces Fermentet tartalmazó termék, amely gátolja a szabad gyököket és javítja a bőr minőségét. Hidratálja és táplálja az arcbőrt, valamint hozzájárul annak szabályozásához és javítja anyagcseréjét. Javítja a bőr textúráját és visszaadja természetes ragyogását. Az eredmény újra sima és rugalmas arcbőr.

Ha szeretnéd kipróbálni, kattints IDE és szerezd be a kedvencedet! 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.