Kipróbáltuk – Professzionális szemkörnyékkezelő terápia a fáradtság és öregedés jelei ellen

Nagyon sok nőt zavar a szeme körüli terület, ami alól mi sem vagyunk kivételek. Mivel itt a legvékonyabb a bőr, a kor és a fáradtság itt látszik meg rajtunk a leghamarabb. Mesoesthetic Global Eyecon terápia több elváltozással veszi fel a harcot és újítja meg a szemkörnyéket. Hatásosan lép fel a mimikai ráncok, petyhüdt alsó és felső szemhéj, sötét karikák és szarkalábak ellen. Kiváncsiak voltunk rá, hogy tényleg működik-e, ezért Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetőjének javaslatára leteszteltük.

Mielőtt belevágnánk, mindenképpen szeretnénk említést tenni magáról az orvosi központról, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de a munkatársak figyelmesek és itt úgy érzi magát az ember, hogy semmi baj nem történhet vele.

Hogy zajlik a kezelés?

  1. A kezelés három alkalomból áll – amik között minimum két hétnek kell eltelnie – és kombinálva végzik:
  2. Először egy speciális anti-ageing peelinget alkalmaznak – a három alkalomból a másodiknál ez nekem kicsit maró érzés volt – , majd egy mezoterápiás koktélt juttatnak a bőrbe dermapennel – na, ez egyáltalán nem kellemetlen.
  3. A peeling a szem körüli pigmentfoltokat kezeli és minimalizálja a fáradtság jeleit, mindezt azelain, szalicilsav, tejsav, citromsav és fitinsav segítségével.
  4. A mezo-koktél – amelynek tartalma C-vitamin, Rutin és lóhere kivonat – depigmentáló és dekongesztáns hatású összetevőket kombinál, amelyeknek köszönhetően jelentősen javítja a mikrocirkulációt. Ez a steril oldat kompatibilis több mezoterápiás eljárással.
  5. A peeling és a dermapenes kezelés után nyugtató maszkot helyeznek a kezelt területre.
  6. A kezelés fájdalommentes – mivel előtte érzéstelenítő krémmel kenik be a szemkörnyéket – és utána is szalonképesek vagyunk, egy kis kipirosodást leszámítva, amire egyből rásminkelhetünk.

A Mesoesthetic Global Eyecon kezelés-sorozat után elmondhatjuk, hogy hatására tényleg feszesebb lesz a szemkörnyék, halványulnak a sötét karikák és csökken a szem alatti ödéma.

Ha Te is kipróbálnád, jelentkezz be a New Beauty-ba ITT.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.