Neked 8, hogy a párod mit fúj magára? Ugye nem?

womagic_primor_ferfi_parfum_osz

Ha minden férfi típushoz nem is, de nyolchoz azért tudunk adni egy-két ötletet. Mármint az illatok terén. 😉 A te párodhoz, melyik illik?

1.A TERMÉSZETBARÁT – Burberry – My Burberry Element

womagic_primor_ferfi_parfum_oszHa kedvesed szeret kirándulni, szívesen tölt időt a természetben, akkor megtaláltad a hozzá illő parfümöt. Az illat, amely ötvözi a modern erőt és a zöldellő frissességet. Az ásványi tölgymoha erőteljes alapja kontrasztban áll az ámbrával, hogy az Eau de Toilette egyedülálló fás értelmezését hozza létre. A szívjegyben a fűszeres, mégis friss boróka enged utat az érzéki zöld mandula számára. Orientális fougere illat.

2.A HITELES- Calvin Klein – CK Everyone

womagic_primor_ferfi_parfum_oszMerész új illat bármely generációnak, amely ikonikus fejezetet nyit a CK ONE történetében. Olyan hiteles és fiatalos lendületű emberek ihlették, akiket nem feszélyeznek a korlátok, nemekkel kapcsolatos normák és definíciók. A CK EVERYONE végtelen lehetőségek gazdag tárháza. A CK EVERYONE kampány tisztelgés az egyéniség és az önkifejeződés szabadsága előtt inspiráló, több területen is tehetséges modellek, művészek és kreatív alkotók felsorakoztatásával, akik több oldalukat is megmutatják és átszabják a határokat kinyilatkoztatásukkal: Egy vagyok, többféle vagyok. Szeretek mindent, ami én vagyok.

3.A TITOKZATOS – Gucci – Guilty pour Homme

womagic_primor_ferfi_parfum_oszSokat sejtető és meghökkentő fás-aromás illat, amely szándékosan provokál. A 70-es években népszerű két ikonikus összetevő – a chili paprika és a rózsa – tér vissza és váltja fel az eredeti két fejjegyet, a rózsaborsot és az olasz citromot, és meghökkentő, pezsdítő retro illatvilágot teremt. A vörösbors meleg fűszeressége kontrasztot alkot a kesernyés aromás frissességgel, miközben a parányi mennyiségű ecet és só meglepő érzetet idéz elő. Fokozott intenzitás: a narancsvirág abszolútum, neroli és francia levendula összefonódása erősebb, férfiasabb illatharmóniát eredményez. Az alapjegyeknél a patchouli és a cédrusfa gazdagítja az illatkompozíciót és fokozza érzékiségét.

womagic_primor_ferfi_parfum_osz4.A KAPITÁNY – Jean Paul Gaultier – Le Male Le Parfum 

Viharveszély van, de ez most mennyei természeti csapás. Jean Paul Gaultier új parfümjébe beleszippantva úgy érezhetjük, mintha kardamom átjárta meleg szélfuvallat kerekedne, majd a felhők nyomába szegődne. Délről alacsony nyomású, levendulával fűszerezett szellő érkezik. Vanília illatú felhőpamacsok tarkítják az eget. Keleties és fás jellegű hetedik mennyország. Bárkit levesz a lábáról. Kalandra csábít.

5.A JÁTÉKOS – Lacoste – Match Point

womagic_primor_ferfi_parfum_oszAz élet egy csodálatos sport… Ezt a szlogent René Lacoste, az acélos akaratú és látnoki teremtő erővel megáldott világhírű teniszbajnok élete ihlette. A Match Point parfüm kirobbanó frissességgel indít, zöld jegyek új kombinációjával: a tárnics (encián) kivonat egyedi és rabul ejtő kesernyés zamattal gazdagítja a bazsalikomos illatkompozíciót. Mintha csak friss oxigént szippantanánk be, ezek az energikus fejjegyek magabiztosságot sugároznak. Az illat szíve rendkívül élénk ritmussal dobog. Az intenzív vibrálás energiával tölt fel: a hosszan tartó illatáról ismert vetiverfű társa a finom érzékiséggel csábító meleg tónusú kasmír. Váratlan illatötvözet, amely ellenállhatatlan vonzást kölcsönöz az illatnak.

womagic_primor_ferfi_parfum_osz6.A SZERELMES – Calvin Klein – Eternity Fresh

Az Eternity család férfi tagja egyike az önfeledt boldogságban úszó szerelmeseknek. A páros vidám, friss tónusokon alapszik. A férfi illatban a pisztácia, gyömbér és kardamom elegye érezhető. Fejjegye a gyömbér és a boróka bogyó, szívjegye pedig a pisztácia, geranium, kardamom. Alepjegye a moha akkord.

7.A HŐSIES – Paco Rabanne – Invictus Onyx 

womagic_primor_ferfi_parfum_oszMi más lehetne egy hősies férfi parfümjének csomagolása, mint egy trófea. Nem is akármilyen! Az ónixot idéző lakkozott fekete rétegen áttör a győztes serleg fedelének és fülének fémes színe, a serlegen energiahullám cikázik végig. Illatüveg egy másik dimenzióból. Hőshöz méltó, fás, üde illat, két erő csap össze. A frissesség és az érzékiség kirobbanóan üde tengeri jegyek a guajakfa és az ambregris (szürke ámbra) simogató melegségével ötvözve. Üde és érzéki keleties illatkompozíció: vízi jázmin és gyömbérvirág, kasmír-fás akkordba burkolt érzéki sós vaníliával ötvözve. Isteni illat.

8.A SZABADLELKŰ – Hugo Boss – Hugo Now

womagic_primor_ferfi_parfum_oszA limitált kiadásban kapható illatot a MOST ereje ihlette. Az aromás-vizes illat markáns fűszeres kardamommal indít kirobbanóan energikus citromhéjjal párban, és együtt fényt és frissességet kölcsönöznek az illatnak. A különleges frissesség egészen az illat szívéig hatol, a levendula aromatikus jegyei lágyítják a kompozíciót. A menta és a vizes jellegű aquozone hűvös akvatikus akkordot alkot. Egy adag üde férfias magabiztosság. Ragadd meg a pillanatot, most!  Az illat alapját a haiti vetiver jegyei alkotják, egyszerre érdes és puha, hideg és meleg, föld jellegű és lágy: városi férfias illat. A HUGO NOW illatkompozíciója viselőjét arra bátorítja, hogy fedezze fel az ismeretlent, most! Mert a MOST az egyetlen idő.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.