Sharon Osbourne bevállalta a teljesen ősz hajat

Az elmúlt közel húsz évben hetente egyszer lángoló vörösre festette a haját Sharon Osbourne, de ennek vége: felvállalja, hogy ősz, és többet nem fog festetni a fodrászával.

A sztár fodrásza tett közzé képeket és egy posztot, melyekből kiderül, hogy Sharon évek óta tervezte, hogy végleg lemond a hajfestéstől, de akárhányszor belevágott, a végeredmény mindig katasztrófális lett. Úgy tűnik, ezúttal megtalálta a tökéletes fodrászt, aki 8 óra alatt változtatta át.

“Egy újabb csodás nap a karrieremben, ugyanis a gyönyörű Sharon Osbourne-t köszönthetem egy teljes átalakuláson. Sharon teljesen ősz, és hetente egyszer vibráló sötétvörösre festette a haját az elmúlt 18 évben. Elmondta, hogy már hosszú ideje szerette volna a változást, de akárhányszor megpróbálkoztak vele, katasztrófális lett. Sharon belefáradt, hogy hetente festesse a haját. Nem ígértem neki semmit, csak annyit mondtam, hogy megteszem, ami tőlem telik. Az elejétől a végégig összesen nyolc órába telt, hogy elérjük ezt a színt, így többet nem kell hetente festetnie” – írta oldalán a fodrász.

Instagram will load in the frontend.
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.