Tartósan meg lehet szabadulni a zsíros, pattanásos bőrtől

Sokan gondolják azt, hogy a zsíros, pattanásos bőr csak a tinédzserek gondja, de ez egyáltalán nincs is, egyre több felnőtt napjait is megkeserítik a bőrproblémák. Van, hogy az életmódváltás, a helyes táplálkozás és a rendszeres bőrtisztítás nem elég, és más módszert kell bevetni a zavaró bőrtünetek ellen.

Ma már nem kell bujkálni a világ elől, ha olyan zavaró problémákkal találkozunk az arcunkon, mint zsíros, pattanásos bőrfelületetek, aknés hegek, mitesszerek, sőt, akkor sem kell kétségbe esni, ha megjelennek a ráncaink, és legszívesebben lassítanánk az öregedés folyamatát. A frakcionált lézer már széles körben ismert, és bár a hatása kétség kívül maximális, sokan tartanak tőle, vagy nincs idejük egy hétig otthon lábadozni a kezelés után. De számukra mi jelenthet megoldást? – ebben segít Dr. Széchenyi Kornél.

A Carbon Peel gyengéd, mégis egyszerre több bőrproblémára kínál megoldást, az eredmény pedig felfrissült, egyenletes és sima arc. Külön előnye, hogy kezelés után lábadozási idő nélkül, azonnal visszatérhetünk mindennapi teendőinkhez, nem kell napokat vagy heteket szánni a gyógyulásra. Bátran utcára mehetünk, a bőrt akár másnap sminkelhetjük, csak a fényvédelemre kell fokozottan figyelni: a napozást kerüljük pár hétig, illetve 50 faktoros fényvédő krém használata javasolt.

„A legjobb eredményt a zsíros bőr, mitesszerek és tág pórusok csökkentésében érjük el, de javasolt a kezelés pigmentációs vagy hyperpigmentációs színegyenetlenség esetében is. Szépen tudjuk az aknék számát és az aknés hegek láthatóságát minimalizálni, de a finom ráncokat is el lehet tüntetni” – mondja az orvos-esztétikai specialista.

Fontosnak tartja azonban megjegyezni, hogy mint minden hasonló kezelésnél, ez esetben is eltérhet a kezelési idő a bőr állapotától és a kívánt eredménytől függően, azaz esetenként 4-6 alkalomra is szükség lehet, havi ismétlésben. „A kezelés teljesen fájdalommentes, a lézerfény-impulzusokból csak egy kis meleget érzékel a páciens, az eredmény pedig ragyogó, feszesebb bőr, jóval kisebb pórusokkal, hegek és friss, gyulladt pattanások nélkül” – jegyzi meg a New Beauty szakembere.

Forrás: New Beauty, purecom
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.