Testraszabott karcsúsító program

womagic_collistar_cellulit

Edzel, egészségesen étkezel, de a bőröd nem tudja tartani veled a lépést? Vagy a terhesség alatt felszaladt kilók nem tudták követni a sziluetted? Ismerős, ugye? A Collistar speciális megoldásai, segítségedre lesznek, hogy megoldódjon ez a promlémád. 😉

INTENZÍV KARCSÚSÍTÁS

Collistar Pure Actives Kétfázisú Alakformáló KoncentrátumTengeri algával + peptiddel

womagic_collistarEgy intenzív kezelés két értékes aktív összetevő kombinációjával, amely sokk-kezelésként célirányosan fejti ki hatását a zsírszövetek ellen. Hatékony önmagában is, de normál karcsúsító vagy anticellulit krémmel kombinálva még jobb eredmény érhető el. Az olajos fázisban nyirokcsatornás lipolitikus algák segítik a felesleges folyadékok eltávolítását. A vízfázisban a különböző peptidek megakadályozzák a lipidek felhalmozódását a zsírsejteken belül. A trasculatolnak köszönhetően a hatóanyagok bejutnak a bőrbe. A koncentrátum másodpercek alatt felszívódik. Rendszeres használata megerősíti a szöveteket, csökkenti a zsírlerakódásokat, miközben látványosan átalakítja a testet.

NAPI KARCSÚSÍTÁS

Collistar Alakformáló Karcsúsító KrémSpirulina algával + pecsétviaszgombával

womagic_collistarEz a két összetevő, az olasz spirulina alga, melyet a Sienai Egyetemmel együttműködve választottak ki, és a Ganoderma lucidum, melyeket azután kombináltuk lipolitikus és vízhajtó hatású aktív összetevőkkel, vitaminokkal és kitöltő hatású optikai („soft-focus”) porokkal, melyektől a bőr azonnal egyenletesnek és tökéletesnek tűnik.

Eredmények:

  • Újraformált alak
  • Kevesebb kidomborodó rész és lokalizált zsírlerakódás
  • Sima, tonizált test
  • Feszes, tömör bőr
  • A bőr tökéletlenségei minimalizálva

* Kozmetikai hatás, mely nem jár súlycsökkenéssel: A Collistar kutatói megalkottak egy „nyomásterápiás kezelést”, mely ötvözi a hatékonyságot a kellemes, könnyen bemasszírozható textúrával. Multiaktív formula: karcsúsítás, tömörítés és tökéletesítés két olyan összetevő kombinációjának köszönhetően, melyeket korábban soha nem használtak testkezelésre.

ÉJSZAKAI KARCSÚSÍTÁS

Narancsbőr Elleni Karcsúsító Éjszakai Szuperkoncentrátum  – Cell-Nocturne System® és tengeri sóval

womagic_collistarMinden narancsbőr típusra hatékony kezelés. Gyorsan felszívódó gélszérum, amely egyesíti a karcsúsító és feszesítő összetevőket. A forradalmi „hálószerű gél” (active Micro-Patch®) struktúrájának köszönhetően egyfajta láthatatlan filmréteggel vonja be bőrt, és fokozatosan, az éjszaka folyamán több lépésban engedi a bőrbe a hatóanyagokat. Az exkluzív Cell-Nocturne System® a bőrszövet éjszakai bioritmusát hasznosítja, és akkor hat, amikor a bőr a leginkább fogékony a kezelésre.

4 lépés a teljes hatékonyságért:

1.lépés: A magas só-koncentrátum gyors vízelvonó hatásának köszönhetően segít elvezetni a felesleges vizet.

2.lépés: A Cell-Nocturne System® első komponense elkezd dolgozni: a koffein serkenti a lipázok működését, amely enzim a zsírok bomlását szabályozza, és csökkenti a zsírsejtek méretét.

3.lépés: A zsírszövetek elleni támadás egy speciális plankton mikroorganizmusai által előállított aktív biotechnológiai hatóanyag segítségével folytatódik, amely két fronton hat: küzd a Nocturnin hatása ellen, amely fehérje a zsírok felhalmozódásáért felel az éjszaka folyamán, valamint serkenti a kollagén szintézist, javítja a bőr tónusát és feszességét.

4.lépés: Alga korall kivonattal serkenti a zsírbontó hatást, ezzel megszünteti az éjszakai lipid felszívódást és növeli a leptin szintézist. A zsírszövet sejtek által termelt fehérje este 10 és éjjel 3 óra között dolgozik, blokkolja a lipogenezinst, vagyis az új zsírsejtek kialakulását. A speciális Transcutol® rendszer a hatóanyagok bejuttatásának felgyorsításával növeli a hatékonyságot és optimalizálja az eredményeket.

Intenzív Éjszakai Has-és Csípőformáló KezelésNövényi őssejtekkel

womagic_collistarA bőrszövetek éjszakai bioritmusát hasznosítja; intenzíven formálja és csökkenti a has és a csípő térfogatát, csökkenti a zsírpárnák lerakódásának az esélyét. A fogyasztó hatású korall alga kivonata serkenti a leptin termelést, ezáltal gátolva a zsír éjszakai beépülését. A kasvirág őssejtek vízelvezető és zsírcsökkentő hatásúak. Csípős chili és mentol serkenti a mikrocirkulációt és a zsír mobilizációt. Az exkluzív Collistar Reshaping Complex javítja a bőr feszességét és tömörségét a kollagén és elasztin rostokra kifejtett hatásával. Innovatív Micro-Patch® szerkezete egy láthatatlan „fűző filmbe” burkolja a testet, simább és tömörebb hatást keltve, eljuttat a felhámba egy kivételesen magas koncentrációjú koffeint, az aktív részecskéket magába zárja, és fokozatosan engedi szabadon, ezáltal a kezelés az egész éjszaka folyamán hatékony.

MEGOLDÁS FÉRFIAKNAK

Kockahas Szérum 

Ez az innovatív, utánozhatatlan Collistar különlegesség egyedülálló zsírégető hatású, hatékony a zsír lerakódása és a megereszkedett has szövetek ellen. Könnyű és gyorsan felszívódó textúrájú, látványosan kisimítja a bőrt és stimulálja a mikro-keringést.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.