Vágd rövidebbre – új frizurával köszöntik a telet a sztárok

rovid-haj-womagic

Az elmúlt hetekben több híresség is úgy döntött, ideje egy kicsit változtatni a külsejükön, jöhet a téli megújulás! Hogy mi ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás? Elmenni a fodrászhoz és egy ügyes hajvágással felfrissíteni a megszokott frizuránkat. Íme néhány követendő sztárpélda!

JLo

Túl van az ötvenen és ez egy cseppet sem látszik rajta, de mint mondja minden nap sokat is tesz ezért. Rengeteget edz, egészségesen étkezik, különös figyelmet fordít az arcbőre és a haja ápolására. Hosszú ideig viselt póttincseket, hogy még dúsabbnak tűnjön a sörénye és ezek bizony megviselték a haját, most azonban megszabadult tőlük és egy vállig érő fazont választott. Így, ha lehet még fiatalosabb lett!

Charlize Theron

Na igen, ha valaki ilyen szabályos vonásokkal rendelkezik, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy milyen frizurát választ. Az Oscar-díjas színésznő már szinte minden hajszínt és hosszúságot kipróbált, de talán mégis a szőke áll neki a legjobban. És az egészen rövid fazon, amely tökéletesen kiemeli szépségét és kecses nyakának vonalát. Talán pont ezért választotta ismét ezt a hajviseletet.

Monica Bellucci

A végzet asszonya, még mindig, túl az ötvenen is. Elegáns, igéző és szexi. Természetes fekete és majdnem derékig érő tincsei sokáig a védjegyét jelentették, ám most ő is gondolt egyet és inkább a rövidebb verziót választotta. Mint mondta számára ez a megújulás egy új időszak kezdetét is jelentette. Ha valaki pont ilyesmire vágyik, hát csak rajta, bátran vigye el a csodaszép színésznő fotóját a fodrászához!

Kate Hudson

Egy ideje már nincs egészen hosszú haja, a hullámos szexi hajzuhatagot nála is felváltotta a középhossz. Ám a legújabb fotói arról árulkodnak, hogy ezt a fazont lecserélte egy bájos, a fülét éppen takaró bob stílusra. Nos ez is remekül áll neki. A bájos színésznő idén lett 40 éves, de azt nyilatkozta még mindig csak harmincnak érzi magát. Nem is tűnik többnek.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva