Varázsolj magadnak ragyogó tekintetet!

Ha már az időjárás nem éppen ragyogó, legyen a tekinteted az! Ehhez hoztunk egy kis segítséget. A Catrice és az Essence újdonságaival gyerekjáték lesz a sminkelés. Mutatjuk.

Ára: 3899 Ft

CATRICE – Beautiful. You. Szemhéjpaletta

Ez a szépséges limitált kiadású szemhéjpaletta emlékezteti a szépség szerelmeseit, hogy tökéletesen szépek. A szemhéjpúder paletta 12 összehangolt színe tökéletes arra, hogy kifejezze szépséged annak minden aspektusában. A világostól a sötétig, az aranyig, a rozéig, a vörösig és a barnáig terjedő árnyalatok sokféle kombinációt tesznek lehetővé különböző felületekkel, köszönhetően a matt és a csillogó hatásoknak. A papírcsomagolásba pedig tükör van integrálva.

Ára: 3229 Ft

ESSENCE – Hugs&Teddies szem és arcpaletta

Az ESSENCE új szem és arcpalettája mindent kínál, amire szükséged van a sugárzó, teljes megjelenéshez. A hat szemhéjpúder lágy nude, barna és rozé árnyalatban gyönyörű szemsminkstílusok létrehozására használható. A matt, fémes és szatén textúrákkal ellátott felületeknek köszönhetően különféle megjelenéseket érhetsz el különböző hatásokkal. A pirosító kiemeli az arcot, míg a highlighter ragyogást ad az arcbőrnek. A paletta halvány rózsaszínű, aranyos mackó motívummal.

Ára: 3899 Ft

CATRICE – Dear Universe szemhéjpaletta

Szemed imádja! A galaktikus, elbűvölő tekintetet a Make My Wish Come True szemhéjpúder paletta garantálja. A 12 összehangolt árnyalat különböző felületeket és hatásokat tartalmaz a matt-tól a csillogóig – így teljesen különböző megjelenéseket hozhatsz létre. A csúcspont? Kiváló minőségű csomagolás vagány Galaxy dizájnnal és beépített tükörrel. Tökéletes társ minden helyzetben.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.