#VEGANUARY – Vegán kozmetikumok

Tegnap kezdtük, ma folytatjuk. Figyelem vegán arcápolás következik! Ha gondolkosz azon, hogy belevágj a vegán életmódba, akkor a január ideális erre, a #Veganuary mozgalom pedig tökéletes alkalom a kezdéshez. Tégy egy próbát és száműzd az állati eredetű termékeket az életedből 31 napon keresztül. A vegánná válás nem csak az étkezésről szól… Válassz olyan szépségápolási rutint, ami nem bántja a Földet!

Vegán kozmetikumok

Good Karma… Everybody Needs Some (Tusfürdő 1 395 Ft / 120g)

Tisztítsd meg a tested a mámorító pacsuli és a frissítő narancsolaj segítségével, és chillelj a Lush legikonikusabb illatával.

Cucumber Szemmaszk (1 190 Ft / 30g)

Hűsítsd és nyugtasd a szemeid az uborka és a karragénmoszat erejével. Egyszerűen tedd a maszkokat a szemeidre, majd dőlj hátra és lazíts. Tökéletes kiegészítője a friss arcpakolásainknak. Ennyi! 

No Drought Szárazsampon (2 790 Ft / 50g)

Masszírozz egy keveset a fejbőrödbe és a hajadra, majd fésüld ki. Ideális, ha két hajmosás között gyors felfrissülésre vágysz.

Movis Arcszappan (3 590 Ft / 120g)

Egyszerűen habosítsd fel a kezedben, és masszírozd a bőrödre a gyengéd, hidratáló tisztításhoz. Kövesd további, szintén gyengéd és hidratáló termékekkel, például az Oatifix friss arcpakolással.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.