Kipróbáltuk – Ilyen egy energiatakarékos elektromos fogkefe

A szájápolás minden korban a higiéniai lista élén áll. Ismerünk olyat, aki a jól bevált, manuális fogkefére esküszik, mi inkább elektromos fogkefe pártiak vagyunk. Amikor a Sencor felajánlotta, hogy teszteljük új elektromos szonikus fogkeféjét, a SOC 4211GD-t, nyitottan álltunk a lehetőség elé. Most veletek is megosztjuk a tapasztalatainkat és mindent, amit erről a szépségről tudni érdemes.

A szónikus fogkefék működését tekintve, szinte megegyeznek a normál elektromos fogkefék működésével. A különbség a két típusú elektromos fogkefe között a fej mozgásának sebessége. A szónikus fogkefék gyorsabban mozognak és minimális halk zümmögő hanggal működnek. Ez kezdetben kicsit furcsa, csiklandozó érzést idézett elő, de prá alkalom után könnyedén megszoktuk. A fogkefe akár 40.000 tisztító mozgást tud elvégezni percenként. A Quadpacer technológiának köszönhetően rövidebb idő alatt végezhető el a fogak teljeskörű megtisztítása. Nem jelent problémát a készülék vízbe merítése sem, köszönhetően az IPX7 védelemnek.

4 féle üzemmód

A fogmosás megkönnyítése érdekében a Sencor 4 előre beállított üzemmódot épített be a fogkefébe: clean, soft, white és massage. Tehát az érzékeny fogakkal rendelkezők éppúgy könnyedén használhatják, mint azok, akik szeretnánek extra fejérítést.

Helyettünk is odafigyel

A készülékbe egy időkapcsoló került beépítésre, amely az automatikus kikapcsolásig 30 másodpercenként rövid időre kikapcsol, hogy figyelmeztessen minket, hogy a fogkefét a fogsor másik részére kell áthelyezni. Ezzel a funkcióval igyekszik biztosítani, a „4 részre” osztott fogsor egyenletes megtisztítását. A fogkefefej meghatározott módon oszcillál, hogy az íny egészséges és a fogak tökéletesen tiszták maradjanak.

Fertőtleníti önmagát

A fogkefe tokba beépítésre került egy speciális kialakítású UV lámpa. Az UV lámpa segítségével a fogkefefej tartóba helyezésétől számítva akár 8 percen belül tökéletesen fertőtleníti a cserélhető fejet, akár minden egyes használat után. A fogkefe IPX7 védettségi besorolással rendelkezik, azaz védve van vízbe merítés esetén.

Egyedi és szép akkumulátor

A beépített erős akkumulátor akár 45 napos üzemidőt is ud biztosítani mindennapos használat mellett. Utazáshoz is magaddal viheted. A tartótokba vagy 2 cserélhető fej, vagy egy kis tubus fogkrém is elfér. Gyorsan, biztonságosan tölthető számítógépről is.

Ha kipróbálnád, kattint IDE!

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.