Safe Sex Forever – Tegyél jót!

A 2020-as „mariniere” (kék-fehér matrózcsíkos, csókos szájjal díszített) maszkok sikerét követően, Jean Paul Gaultier, a Sidaction nagykövete, ezúttal limitált kiadású zoknikat mutat be, így támogatva a HIV/AIDS elleni harcra épülő jótékony szervezetet.

A “Safe Sex Forever”, vagyis “Biztonságos Szex Örökké” feliratú zoknik a divattervező 1996-os tavaszi-nyári kollekciójának határozott üzenetét ismétlik, így utalva Jean Paul Gaultier egész karrierjén át tartó harcára ezen ügyért.

Az eladásból származó minden profit a Sidactionhoz kerül, így támogatva a HIV/AIDS elleni harcot.

1994-es franciaországi alapítása óta a Sidaction egyetlen elengedhetetlen célért dolgozik: hogy összehozzon tudományos és szociális szervezeteket. A Sidacion által összegyűjtött pénzt Franciaországban és szerte a világon élő HIV fertőzött, AIDS-ben szenvedő betegek életét segítő programok és szervezetek felkutatására és támogatására költik. A Sidaction Franciaországban az egyetlen HIV/AIDS ellenes szervezet, amely a kutatást is aktívan segíti.

A “Safe Sex Forever” zoknikat Te is megvásárolhatod  a https://sidaction.jeanpaulgaultier.com/en oldalon. Ára: 22 €

Kép: Nicolas Coulumb

“Az AIDS elleni harc, mindenekelőtt egy személyes történet: ez a küzdelem nagyon közel áll a szívemhez. Akkor találkoztam a megpróbáltatással, amikor a betegség elvitte az egyik barátomat. Még emlékszem arra, hogy az elején milyen ellenszenvvel fordultak a betegek felé. Ezt mindig is visszataszítónak találtam, hiszen tudtam, hogy bárki érintett lehet egy napon. A fiatalokhoz szeretnék szólni, és fel akarom hívni a figyelmüket a betegségre, mert ők azok, akik mindig úgy gondolják, hogy a HIV/AIDS őket nem érintheti.” /Jean Paul Gaultier/

Nyitókép: sidaction.jeanpaulgaultier.com
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva