Újra rátaláltak nőiességükre a tünetmentes daganatos betegek

A tavalyi nagy siker után idén újra összeállt egy szakemberekből álló csoport, hogy egy nap alatt teljesen megváltoztassa két, korábban daganatos betegségen átesett hölgy külsejét: a hölgyek személyre szabott, orvos-esztétikai kezeléseken vehettek részt, új frizurát és sminket kaptak, és egy magyar divattervező is megajándékozta őket egy-egy ruhával stílustanácsadás keretében.

A budapesti orvos-esztétikai központban két olyan hölgyet láttak vendégül a szakértők, akik megküzdöttek a rákkal, és bár jelenleg tünetmentesek, a betegség nyomott hagyott az arcukon, a külsejükön. „Mindketten sok megpróbáltatáson estek át. Évekkel ezelőtt daganatos betegséget állapítottak meg náluk, de szerencsére, mára már jól vannak! Egy nagy, profi, önkéntes csapattal újra segíthettünk visszaadni a nőiességüket!  Nehéz szavakkal visszaadni azt az örömet, amit mindannyian átéltünk!” – mesélte az átalakítós napról dr. Parrák Zita, a projekt ötletgazdája, orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Orvosi Esztétika és Anti-aging Központ vezetője.

A szépségnapon orvos-esztétikai specialisták szépítettek a hölgyeket, kipróbálhatták az arcszobrászatot hyaluronsavval, de a korrekciók mellett új frizurát, sminket és ruhát is kaptak ajándékba. A rendezvényen részt vett a Barátok közt színésznője, Mérai Kata is, aki a teljes napot a hölgyekkel töltötte, végigkísérte az átváltozásukat a szalonban.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.

Még nincs hozzászólás

Hozzászólások lezárva