Charity Pot Érmék a helyi szervezetek támogatására

Az ajándékozás és a jótékonykodás a kezdetek óta a Lush szívügye. Napjainkban minden eddiginél fontosabb számukra, hogy támogassák azokat a non-profit szervezeteket és aktivistákat, akik változást szeretnének elérni az állatvédelem, természetvédelem és emberi jogok területén.

A napokban érkeztek az üzletekbe a vadonatúj Lush Charity Pot érmék (350 Ft / db). Az eladásból származó (adózás utáni) teljes összeg kisebb helyi szervezeteknek megy, ezzel segítve munkásságukat, hogy valódi, maradandó változást hozhassanak létre!

A Lush 2007-ben indította útjára a Charity Pot-ot és azóta több, mint 53 millió fontot adományozott világszerte. Magyarországon 2010 óta kapható ez a csoda testápoló.

A Charity Pot érme vajakban gazdag, bőrpuhító korong, mely nem csupán a bőrödről gondoskodik, de élete során sok más jót is tesz. Bár látszatra pici, dugig van a világ különböző tájairól származó, tápláló összetevőkkel. Az ezeket termelő földműves közösségek olyan megoldásokkal dolgoznak, mint például az agroökológia vagy a permakultúra, így nem csupán minőségi összetevőket állítanak elő, de segítik a talaj és az erdők regenerációját, valamint megélhetési forrást biztosítanak a helyiek számára. A Charity Pot 10g-os mintatégely helyére lépő érme pucér, vegán és öntartósító.

A Charity Pot elsősorban kampányokat támogat (többek között lobbizó csoportokat, békés tüntetéseket és az erőszakmentes aktivizmust), főként olyanokat, akik másképpen nehezen jutnának támogatáshoz. A pályázati feltételekről és a jelentkezés menetéről ITT tudhatsz meg többet.

Lássuk, mely szervezeteket támogathatod novemberben azzal, ha Charity Pot-ot vásárolsz:

Zöldövezet Társulás: Egyesületük olyan emberek közössége, akik szeretnének egy jobb világban élni, ahol kevesebb a pazarlás, a szemét és több az összetartás és a segítségnyújtás.

Sünbarát Alapítvány: Az alapítvány legfőbb célja a vadon élő keleti sünök védelme. Ennek keretében befogadja, gyógyítja és ápolja a sérült sünöket. Szükség esetén sérült állatok kezelése szakorvos bevonásával. Az alapítvány oktatásokat és rendezvényeket szervez, melyeken iránymutatást ad a sünökön segíteni vágyó emberek számára.

Kiút Szociális és Mentálhigiéniás Egyesület: Az egyesület 1995-ben megfogalmazott célja a szociális helyzetük, valamint vallási és etnikai hovatartozásuk, betegségük miatt hátrányos helyzetű, valamint a társadalom perifériájára szorult emberek és családok segítése.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.