Ajándékozz kényeztetést!

A bőrápolásra téli, hideg időben még nagyobb figyelmet kell fordítanunk, mint általában. És milyen jó, ha az ehhez szükséges dolgokat ajándékba kapjuk, vagy mi ajándékozzuk őket szeretteinknek. Hoztunk erre néhány ötletet. 

DOVE Awakening Bőrtápláló Ajándékcsomag

A Dove Awakening bőrtápláló ajándékcsomag azonnal segít hidratálttá, ragyogóvá és puhává varázsolni a bőrt! A csomag tartalma egy Dove Care by Nature Awakening krémtusfürdő és egy Awakening Care testápoló. A matcha zöldtea- és a japán cseresznyevirág-kivonat frissítő és élénkítő tulajdonságaikról ismert összetevők. A termékek segítenek hidratálttá, ragyogóvá ésnkellemes, virágos illatúvá tenni a bőrt.
A csomag tartalma:
☁️ Dove Awakening krémtusfürdő 225 ml
☁️ Dove Awakening Care testápoló 250 ml
Ára: 2.999 FT

DOVE Men+Care Clean Comfort Ajándékcsomag Neszesszerrel

Ajándékozz Dove Men+Care Clean Comfort neszesszert! A tusfürdő hidratálja a bőrt, az izzadásgátló aeroszol és stift pedig segítenek harcolni az izzadás és a testszag ellen akár egész nap, miközben ápolják a bőrt. Az ajándék neszesszerben utazáskor vagy az edzőterembe is magaddal viheted kedvenc Dove Men+Care termékeidet.

A csomag tartalma:
☁️ Dove Men+Care Clean Comfort izzadásgátló 150 ml
☁️ Dove Men+Care Clean Comfort tusfürdő 250 ml
☁️ Dove Men+Care Clean Comfort izzadásgátló 50 ml
☁️ Dove Men+Care neszesszer
Ára: 4.799 Ft

REXONA Orchid Fresh Ajándékcsomag

Lepd meg szeretteidet, hogy kihozhassák magukból a maximumot! A Rexona Sexy Bouquet izzadásgátló véd a testszag kialakulása ellen akár 48 órán át, a Rexona Orchid Fresh tusfürdő pedig a frissítő vadorchidea illatával felfrissíti az érzékeket!

A csomag tartalma:
☁️ Rexona Sexy Bouquet izzadásgátló 150 ml
☁️ Rexona Orchid Fresh tusfürdő 250 ml
Ára: 1.899 Ft

REXONA Cobalt Ajándékcsomag

Minél többet mozogsz, annál inkább érzed, hogy élsz. A Rexona Cobalt ajándékcsomag üdítő frissességet biztosít. Az izzadásgátló pezsdítő menta- és pézsmaillattal 48 órán át segít, hogy tökéletes formában érezd magad, a hűsítő tusfürdő és sampon pedig azonnal felébresztenek.

A csomag tartalma:
☁️ Rexona Men Cobalt izzadásgátló 150 ml
☁️ Rexona Men Cobalt tusfürdő és sampon 250 ml
Ára: 1.899 Ft

TRESEMMÉ Biotin Repair Ajándékcsomag Hajcsattal

Sérült, károsodott a hajad? Lepd meg magad a TRESemmé Biotin Repair ajándékcsomaggal! A Biotin Repair sampon és hajbalzsam szabadalmaztatott Pro-Bond Complex technológiája segíti ellenállóvá tenni és védeni a hajat a formázás káros hatásaitól. A csomag tartalma egy ajándék hajcsat, ami segít megjelenésed még nőiesebbé tenni.

 

A csomag tartalma:
☁️ TRESemmé Biotin Repair sampon 400 ml
☁️ TRESemmé Biotin Repair balzsam 400 ml
☁️ TRESemmé hajcsat
Ára: 4.599 Ft

BABA Macaron Ajándékcsomag

Élvezd ki a bájos pillanatokat, a lágy hab és az édes illat kavalkádját a Baba Macaron ajándékcsomaggal! Az édesmandula-illatú Baba Macaron tusfürdő kényeztető gondoskodást nyújt bőrödnek, a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett Baba Intenzív testápoló pedig védi és ápolja azt.

A csomag tartalma:
☁️ Baba Macaron krémtusfürdő 400 ml
☁️ Baba Intenzív testápoló 400 ml
Ára: 2.599Ft

VASELINE Botanical Bliss Luscious Lips Ajakápoló Ajándékcsomag

Felejtsd el a száraz ajkakat a Vaseline Botanical Bliss Ajakápoló ajándékcsomaggal! A termékek klinikailag bizonyítottan segítik a száraz ajkak gyógyulását, miközben hosszan tartó hidratálást biztosítanak. A csomag tartalma egyOriginal, egy Aloe Vera és egy Rosy ajakbalzsam, melyek nyugtatják a sérült felületet, gyönyörű, egészséges ajkakat eredményezve.

 

A csomag tartalma:
☁️ Vaseline Original ápoló ajakbalzsam 20 ml
☁️ Vaseline Aloe ápoló ajakbalzsam 20 ml
☁️ Vaseline Rosy ápoló ajakbalzsam 20 ml
Ára: 3.999 Ft

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.