Bőrszépítő csomagok a fa alá

Ha még mindig szükség van karácsonyi tippekre, nem fogytunk ki az ötletekbőll, további biztos befutókat hoztunk. A célzott bőrápolásnál a szakértelem és a megbízhatóság nagyon fontos, ezt nem is kell kiemelnünk. Ahogy azt sem, hogy nem csak nőknek, de férfiaknak is bátran ajándékozhatunk bőrszépítő csomagokat a minőségi énidő jegyében!

Mineral89 csomag

A Minéral 89 termékcsalád segít megerősíteni a bőrt az olyan negatív hatásokkal szemben, mint a szennyezett levegő, a stressz és a fáradtság. A Mineral89 Booster 89%-ban vulkanikus eredetű Vichy termálvízzel és hialuronsavval hidratálja a bőrt a felfrissült, üde és hidratált arcbőr érdekében, az Aqualia Thermal arcápoló pedig ragyogó megjelenést kölcsönöz neki. A karácsonyi ajándékcsomag egy Minéral 89 Hyaluron-Boostert (50 ml) és egy Aqualia Thermal Riche nappali krémet (50 ml) tartalmaz. Ajánlott fogyasztói ár: 14 749 Ft.

 

Liftactiv Specialist csomag

A Liftactiv Collagen Specialist öregedésgátló arcápolók átfogó ápolást nyújtanak a ráncok és a bőr kollagénvesztése ellen, korrigálják a ráncokat, a sötét foltokat és a feszességvesztést. A karácsonyi ajándékcsomag az új, továbbfejlesztett formulájú háromszor több pro-kollagén peptidet tartalmazó Liftactiv Collagen Specialist feszesítő nappali krémet (50 ml) és egy Liftactiv Collagen Specialist korrigáló éjszakai krémet (50 ml) tartalmaz. Ajánlott fogyasztói ár: 24 000 Ft.

Neovadiol Peri-Menospause csomag

A Neovadiol Peri-Menopause arcápolók fokozzák a bőrtömörséget és nedvességgel töltik fel a bőrt, támogatják a bőr rugalmasságát. A karácsonyi ajándékcsomag egy Peri-Menopause tápláló nappali krémet (50 ml) és egy Peri-Menopause revitalizáló éjszakai krémet (50 ml) tartalmaz. Ajánlott fogyasztói ár: 20 998 Ft.

Neovadiol Post-Menospause csomag

A változókor után a hormonális változások intenzívebb bőröregedést, bőrszárazságot okozhatnak. A Neovadiol Post-Menopause arcápolók segítenek támogatni a bőrben zajló természetes mechanizmusokat: intenzíven táplálják, segítenek kisimítani a bőrt és helyreállítani a komfortérzetet. A karácsonyi ajándékcsomag egy Neovadiol Post-Menopause nappali krémet (50 ml) és egy Neovadiol Post-Menopause éjszakai krémet (50 ml) tartalmaz.  Ajánlott fogyasztói ár: 20 998 Ft

Homme csomag

Dermokozmetikumok kifejezetten férfiaknak tervezve a Vichy Homme termékcsaládból. Optimális toleranciát nyújtanak, még érzékeny vagy irritációra hajlamos bőr esetén is. A karácsonyi csomag tartalma: Hydra-Mag C hidratáló arc- és szemkörnyékápoló (50 ml), Hydra-Mag C tusfürdő (100 ml) és Clinical Control 96H izzadásgátló dezodor (50 ml). Ajánlott fogyasztói ár: 15 499 Ft

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.