Fenntartható ajándékcsomagok, amik szépek és hasznosak is

Ellenállhatatlanul illatosak, szemkápráztatóan színesek és tele vannak meglepetésekkel! Idén is hatalmas választékkal várnak a Lush üzletek és a webshop – találd meg a tökéletes ajándékcsomagot, legyen szó fürdő, zuhanyzó vagy kényeztető termékekről. A tradicionális kisebb-nagyobb csomagok mellett idén szappancsomagokat, szappan és szappantartót illetve még különlegesebb csomagolásokat is találsz, amellyel igazán különlegessé teheted az ajándékozást.

Tudtad?

  • Minden ajándékcsomagolás 100%-ban újrahasznosított
  • Több, mint 840.000 műanyag palack Lush szalagként él tovább
  • Minden címke és termékleírás 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható
  • Az ajándékcsomagokban használt kitöltőanyag, az úgynevezett Eco-Flo egy egyszerű, növényi keményítőből készült anyag, mely lebomlik a természetben. Előállítása 23 százalékkal kevesebb energiát igényel, mint a pattogatott kukoricáé  illetve a Brunel és a Humberside Egyetem által végzett tesztek kimutatták, hogy jobban védi a termékeket a polisztirolnál.

Ajándékcsomagok 5000 Ft alatt

The Night Before Christmas – 4190 Ft

Ez a karácsonyi ajándékcsomag lehozza a kádadba az éjszakai égboltot a Shoot For The Stars és Twilight klasszikus fürdőbombákkal. Tökéletes, ha jól jön egy kis segítség a lelazuláshoz, mielőtt az ágy felé vennéd az irányt.

Sweet Christmas3690 Ft

Ez a karácsonyi ajándékcsomag két klasszikus Lush-illattal varázslatos emlékekkel ajándékoz meg. Benne megtalálod a vadiúj Angels Delight fürdőbombát és Snow Fairy Roll habfürdőt. Sosem volt még ilyen édes a fürdés!

Ajándékcsomagok 5-15.000 Ft között

Oh Christmas Tree – 7690 Ft

Ez a karácsonyi ajándékcsomag tökéletes meglepetés mind a fürdés szerelmeseinek, mind a kezdőknek. Tartalma öt klasszikus fürdőbomba exkluzív, mini változata, plusz egy Butterball, hogy garantált legyen az ünnepi jókedv.

Christmas Bliss – 13.990 Ft / db

Ebben a karácsonyi ajándékcsomagban hat fürdő-, zuhanyzó- és testápoló termék édes és ellazulást segítő csapat vár. Tökéletes azok számára, akiknek jól jönne egy-egy békés pillanat.

Ajándékcsomagok 15.000 Ft felett

You Shall Go To The Ball – 23.490 Ft

Kilenc termék zuhanyzáshoz és bőrápoláshoz. Ez a zuhanyzó és bőrápoló kincsekkel teli karácsonyi ajándékcsomag tetőtől talpig kényezteti tulajdonosát. A varázslatosan tiszta és hidratált érzés ráadásul azután is megmarad, hogy éjfélt üt az óra.

The Art of Christmas Bathing37.590 Ft

20 habfürdő és fürdőbomba, mely minden karácsonyi fürdős kívánságot valóra vált. Az abszolút karácsonyi fürdőajándék azoknak, akik odavannak a pancsolásért. Gyönyörű színek és habok minden hangulathoz.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.