Okoseszközök a család minden tagjának

Bögre helyett 100%-osan lebomló, környezetbarát mobiltok, zokni helyett fülhallgató, a századik műanyag játék helyett GPS-es gyerekóra? Szóljon ez az ünnep a törődésről és a hasznos ajándékokról!

59S S2 Multifunkcionális UVC LED sterilizáló doboz

Miért?: 99,9%-os sterilizálás az UVC LED erejével

Részletek: Mondani sem kell, miért kiemelten fontos az alapos fertőtlenítés a koronavírus járvány időszakában. Ezzel az egyszerűen és gyorsan használható eszközzel gyakorlatilag bármilyen anyagú tárgyat sterilizálhatunk, legyen szó fémről, műanyagról, vagy textilről. Az 59S doboz az UVC LED segítségével már egy perc alatt elpusztítja a vírusok, baktériumok és gombák 99,9%-át azáltal, hogy lebontja azok DNS és RNS szerkezetét. Fertőtleníthetünk mobiltelefont, kulcsot, ékszert, bankkártyát, érmét, vagy bármely más tárgyat, ami belefér a dobozba. A technológia ráadásul abszolút környezetbarát: nincs ózon- és higanyszennyezés, és nedves törlőkendőkre sincs többé szükség!

Elérhetőség: Telenor.hu

Ára: 29.990 Ft

Cellect GREEN környezetbarát, 100%-ban lebomló mobiltok

Miért?: Környezetbarát védelem a Föld barátainak

Részletek: Féltett mobiltelefonunkat ezentúl nemcsak designos, de környezetbarát mobiltokkal is megóvhatjuk. Ha fontos számunkra a Föld védelme és a műanyagszennyezés csökkentése, a Cellect GREEN természetes, 100%-ig növényi alapú (biopolimer és lenforgács) tokja ideális választás. A 6-24 hónap alatt lebomló és komposztálható tok teljesen műanyagmentes, valamint csak újrahasznosított csomagolással kerül forgalomba. Sőt, kémiai színezéket sem tartalmaz. A tokok változatos színekben és mintákkal elérhetők, és mindenben felveszik a versenyt a műanyag, környezetre káros társaikkal szemben: csúszásmentesek, rugalmasak, könnyűek és vékonyak.

Elérhetőség: Telenor.hu

Ára: 4.990 Ft

Samsung Galaxy Buds Live fülhallgató

Miért?: Ragyogóan tiszta hangzás, ragyogóan elegáns design

Részletek: Az ikonikus külsejű Samsung Galaxy Buds Live fülhallgató új kategóriát teremt: a fényes felületének és egyedi tervezésnek köszönhetően tulajdonosa úgy érezheti, egy elegáns ékszert visel a fülében. Az ergonomikus dizájn miatt ráadásul egész nap kényelmesen simul a fülbe, sem a munkahelyen, sem a barátokkal való találkozás során nem szükséges kivenni. Az aktív zajszűrés lehetővé teszi, hogy használója arra figyeljen, ami igazán fontos: a beszéd-,  valamint egyéb hangok a fülbe jutnak, míg a háttérzajok kiszűrődnek. A fülhallgató Spotify-integrációjának köszönhetően a kedvenc playlistünk is csak egy gombnyomásra van!

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Ára: 69.990 Ft

Samsung Galaxy Watch3 okosóra

Miért?: Prémium dizájn, minden stílushoz

Részletek: Az elegáns és a sportos kinézet között nem kell többé választani. A Samsung Galaxy Watch3 okosóra az üzleti tárgyalásokon és a futópályán is ugyanolyan jól mutat! Az óra forgatható kerete megkönnyíti a widgetek böngészését, míg a testre szabható óraszámlapokkal egyedi stílus adható. A Samsung legfejlettebb egészségfigyelő funkcióval rendelkező okosórája véroxigén-, és stressz szintet mér, sőt, alvásértékelést is végez.  A futás szerelmesei valós idejű futási forma elemzést kapnak, pl. leolvashatják az óráról, melyik lábukat éri nagyobb terhelés. Ha már okosóra, természetesen hívásindításra és fogadásra is képes a 3 színben és két méretben kapható szuperkütyü.

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Ára: 159.990 Ft

Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek

Miért?: Csúcstechnológia gyerekkézre

Részletek: A piacvezető Xplora újdonságát apu is megirigyelné, de ez most nem neki szól: az X5 Play a világ első 4G-s, eSIM-es gyerekórája, amit fizikai SIM kártya nélkül működik. Hogy ez miért jó? Az eSIM kártya nem veszhet el, nem sérülhet meg, és ha az óra eltűnne, könnyebben megtalálható. Az okosóra persze nemcsak hívásra, videó hívásra és SMS küldésre használható. A szülők gyermeküket mindig biztonságban tudhatják az ingyenes, okostelefonos alkalmazás segítségével, melyen valós időben láthatják, merre jár gyermekük. Ezt az órát a gyerekek is imádni fogják: fotózhatnak vele, sőt, az óra fizikai aktivitásokkal is szórakoztatja kis gazdáját.

Elérhetőség: Telekom.hu

Ára: 49.900 Ft

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.