Címke: gasztro

Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra

Valljuk be, a frissen sült kelt tészta illata mindenkit rabul ejt. Legyen az túrós batyu, pizzás tekercs vagy egyszerű, ám gyönyörűen fonott kalács, babka vagy barhesz. Ha eddig igyekeztünk egészségtudatosan élni és…

Egészséges édesség pillanatok alatt – Gökler Kriszti receptje

Ősszel érdemes sokkal tudatosabban figyelnünk az étkezéseink mikrotápanyagtartalmára, valamint a megfelelő és változatos vitaminbevitelre: érdemes D-, A-, C-vitaminban gazdag ételeket fogyasztani, valamint több rostot és minőségi szénhidrátokat. Ezzel támogathatjuk leginkább immunrendszerünket, de…

Egyszerű, tápláló recept a rohanós napokra

Szeptember közepére már a legtöbben visszarázódunk a menetrendszerű hétköznapokba: visszatér a mókuskerék, vele együtt a stressz is, beköszönt a hűvösebb idő, ezzel együtt pedig a betegesebb, náthásabb időszak. Mindez gyengíti a szervezetünket,…

Könyvklub – Magyar superfood

A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és…

Tequila: a mexikóiak kedvenc itala

Kizárólag 18 éven felüliek figyelmébe! A tequila egy olyan desztillált szesz, amely kék Agave-ból készül, önmagában és koktélban is fogyasztható. Mit tudhatunk még róla? Egy kis történelem A mexikói tequila több mint…