Itt az év legnagyobb sütés-főzési szezonja, amikor bizony néha hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Arra törekszünk, hogy minden vendégnek bőségesen jusson a finom falatokból, az ünnepek után viszont azon kaphatjuk magunkat, hogy maradékok…

Itt az év legnagyobb sütés-főzési szezonja, amikor bizony néha hajlamosak vagyunk túlzásokba esni. Arra törekszünk, hogy minden vendégnek bőségesen jusson a finom falatokból, az ünnepek után viszont azon kaphatjuk magunkat, hogy maradékok…
Amikor új háztartási gépet vásárolunk, hajlamosak vagyunk arra, hogy a megszokásaink, a jól bevált rutin, vagy a megérzéseink alapján kezdjük el használni, fittyet hányva a gyártók azon kérésére, hogy a beüzemelés előtt…
Köztudott, hogy a kánikulában gyorsabban és könnyebben megromlanak az élelmiszerek. Megfelelő élelmiszertárolással – azaz, ha tudjuk, hogy melyek ezek és ennek megfelelően rakjuk el őket – jelentősen megnövelhetjük termékeink frissességének, felhasználhatóságának időtartamát.…
A fagylalt összetétele (magas folyadék-, fehérjetartalma, és más gyorsan romló összetevők) miatt kiváló táptalaja a gyomor-bél rendszert megbetegítő baktériumoknak. Állandó hűtést igényel (legalább -8 °C), mert néhány hőmérséklet emelkedés a felületén, olvadáshoz,…
Jelentősen megkönnyíthetjük mindennapjainkat, ha hűtőnket, mosógépünket és egyéb háztartási gépünket rendeltetésszerűen, funkcióit kihasználva kezeljük. Így nem csak időt, de tetemes energiát, s ezáltal pénzt is spórolhatunk velük. Sokakkal megesik, hogy csúcskategóriás háztartási…