Bond filmslágerek egy látványos koncerten

Március 19-én a The Best of Bond Symphonic koncerten a Budapesti Operettszínház szólistái, Füredi Nikolett, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt a legnagyobb Bond filmslágerekkel idézik meg a világ leghíresebb titkosügynökének rejtélyes világát.

Goldfinger, Diamonds are forever, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty’s secret service, From Russia with love, GoldenEye, Thunderball, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket a Budapesti Operettszínház művészei adnak elő a Danubia Zenekar közreműködésével, hogy elrepítsenek minket képzeletben a James Bond filmek jeleneteibe.

A látványos, nagyszabású koncerten Tassonyi Zsolt, az Operettszínház fiatal karmestere vezényel, a műsorvezető pedig Kautzky Armand színművész lesz, akit a hazai nézők James Bond magyar hangjaként is ismerhetnek.

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal, mert a Papp László Budapest Sportarénában, a glamour és elegancia estéjén mindenki James Bond vagy Bond-lány lehet néhány órára.

Természetesen rázva, nem keverve.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.