Értékes élmények: KÉK Kulturális Élményklub

Rajongunk a jó programokért és nagyon fontos nekünk a kultúra. Sokat foglalkozunk kulturális eseményekkel, járunk színházba, múzeumokba, koncertekre, előadásokra, ezért most különlegesen nagy örömmel hoztunk számotokra hírt egy egészen egyedülálló, izgalmas kulturális élményklubról.

Kozma Kata, a klub alapító vezetője nem titkoltan azzal a szándékkal indította ezt a nagyszerű kezdeményezést, hogy a programok és közönségük, illetve a kultúraszerető emberek egymásra találjanak. “Szervezkedtünk, s kitaláltunk valami olyat, ami sok embert tehet boldogabbá. Ez a célunk. Létrehoztuk a KÉK Kulturális Élményklubot. A klub nevéhez méltón kultúrát és élményeket kínál.”

Milyen kultúrát?

Kultúrát a legjobbaktól! Első ránézésre ebben áll a legfőbb vonzerőnk, s mitagadás, büszkék is vagyunk rá, hisz számos kiváló szaktekintély tart nálunk programokat, vezet nálunk miniklubokat, de tudunk mondani még ennél is vonzóbbat – az élményeket.

Milyen élményeket?

Elsősorban és mindenekelőtt közös élményeket. Együtt átélt és közösen feldolgozott élményeket. Új és felújított kapcsolatokat, melyeket pont ezek a közösen átélt dolgok fonnak szorosra. Kapcsolati hálót és barátságot – ez nem üres ígéret. 

Kapcsolódj!

Kultúrakedvelő, a tudást értéknek tekintő, életigenlő embereknek kínálnak egyedi programokat és társaságot előfizetéses klubszolgáltatás keretében. Nőknek és férfiaknak, offline és online, közvetlenül és interaktív módon. Közvetlenül azért, hogy személyesen tapasztaljuk meg a másik nagyszerűségét, s ezáltal szembesüljünk saját erényeinkkel. Online pedig azért, hogy a fővárostól távolabb, adott esetben külföldön élők is tudjanak csatlakozni hozzánk.

Mi az az előfizetéses klubszolgáltatás?

Havi, féléves, éves előfizetési díjunk van – úgyszólván jelképes összeg. A havi díjunknak megfelelő pénzért ma már egy rendezvényre sem nagyon tudnánk jegyet váltani, itt pedig az egész havi szórakozást biztosítjuk belőle. Havonta 3 vagy 4 ingyenes program és a közösségi színtér programkezdeményezései sem kerülnek egy fillérbe sem…

Van kérdés?

Minden aktuális információs és érdekességet, valamint a kapcsolatfelvétel lehetőségét megtaláljátok a klub weboldalán www.kekklub.hu és Facebook oldalán.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.