Esti könnyed KÉK-beszélgetések szentestétől szilveszterig

Tudjátok, hogy szívügyünk a kultúra, a KÉK-klubot mi is látogatjuk, így nagy örömmel adunk hírt egy hiánypótló kezdeményezésükről. Szabadon látogatható, ingyenes, bárki számára elérhető, egy-egy téma köré szervezett esti beszélgetésekkel vagy játékkal készülnek szilveszterig minden este a Zoom-felületükön! 

Szentestétől szilveszterig naponta online KÉK-beszélgetésre hívnak mindenkit, aki beszélgetni, ismerkedni, játszani vágyik. Szóval, ha kikapcsolódnátok, vagy csak beszélgetnétek, egyedül vagy társasággal, akkor érdemes csatlakozni. 21.00 órától 22.30-ig megnyitják a klub Zoom-felületét, amelyhez előzetes regisztráció nélkül csatlakozhatnak az érdeklődők.

Az egyes napokhoz kapcsolódó témák

Mindegyik napnak lesz egy témája, amiről aznap folyik a beszélgetés: párokban, kisebb és nagyobb csoportokban, breakout roomokban, ún. melléktermekben, „szobákban” a Zoomon belül. Nem kell ezekről bővebb információval rendelkezni a résztvevőknek, csak  a megadott időpontban Zoom linkre kattintani (link ITT), és ott mindenk kiderül. Ha inkább játszanátok, vagy eltérnétek a megadott témától, arra is van lehetőség.

Olyan témákat választottak, amelyek tág teret adnak a beszélgetésnek. Például a mai nap témája a szeretet. Legyen az egy személy, egy történet, egy film, egy könyv, egy színdarab, egy zene, egy kép, egy szerelem, egy barátság, egy ismeretlen, egy állat. Nem kell, hogy a legnagyobb, a legfontosabb legyen. Ami elsőre az eszetekbe jut, amit megosztanátok, amit elmesélnétek.

December 26-a témája: szeretet

December 27-e témája: élmény

December 28-a témája: kedvenc

December 29-e témája: felfedezés

December 30-a témája: pillanat

December 31-e témája: nosztalgia

Belépési link és részletek ITT.

A KÉK-beszélgetések a KÉK Kulturális Élményklub nyilvános eseménye, melyhez nem csak a klubtagok csatlakozhatnak. A cél, hogy mindenki jól érezhesse magát a KÉK-beszélgetéseken, ezért azt kérik a résztvevőktől, hogy a következőket tartsák be:

  • legalább a keresztnév használata,
  • legyen jó mikrofon és internetkapcsolat,
  • a beszélgetések tegező formában zajlanak.

Miért KÉK-beszélgetések?

Ez részben a klub nevéből, a KÉK Kulturális Élményklubból adódik, másrészt a kék szín szinte minden esetben pozitív üzenettel bír. Úgy tartják, hogy a kék szín a kommunikációt és a kapcsolatokat is szimbolizálja. A kék a legkevésbé nemhez kötött szín, a nők és a férfiak is szeretik.

Még több információ: ITT.

Facebook esemény ITT.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.