Idősek világnapja – kedvezmény a Vígszínházban

Október 1-jén, az Idősek Világnapja alkalmából idén is különleges meglepetéssel szeretne kedveskedni nyugdíjas Nézőinek a Vígszínház társulata. Októberi és novemberi előadásaikra aznap nyugdíjas igazolványuk felmutatásával fél áron tudnak jegyet vásárolni.

Vasárnap jegyfoglalásra is lehetőségük van jegypénztáraikban vagy Szervezési Irodákban.
Egy nyugdíjas igazolvánnyal 2 kedvezményes jegy váltható.

Részletek: https://vigszinhaz.hu

Egy kis ízelítő

Fotó: Vígszinház

Krum

Hanoch Levin izraeli drámaíró 1975-ben írt darabja a mai napig aktuális kérdéseket feszeget. A fiatalok körében megjelenő kiábrándulás, motiválatlanság és bizonytalanság egyre égetőbb probléma a főszereplő, Krum életében. Milyen áldozatokat követel a felnőtté válás, az önállósodás vagy életünk szerelme? Az előadás tele van életszeretettel és humorral, miközben fájdalmasan őszintén, szinte nyersen beszél a legfontosabb dolgokról: a szerelemről, a magányról, az élet élhetetlenségéről és a be nem teljesített vágyakról.

Valló Péter rendezését október 7-én mutatjuk be a Pesti Színházban.

Fotó: Vígszinház

Toldi

Toldi Miklós a magyar irodalom egyik legismertebb alakja, akit Arany János verstrilógiája tett népszerűvé. A középkori férfi a költeményekben egy hősies harcosként jelenik meg, aki különböző kihívásokkal és kalandokkal találkozik élete során. A magyar hős történetét Csőre Gábor eleveníti meg, élőzenével és különleges effektekkel kísérve.

Az évadban először október 10-én láthatják a Pesti Színházban.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.