Isten éltesse az anyukákat, nagymamákat, dédiket!

Anyák napján mivel is tudnánk a legjobban kifejezni szeretetünket, mint pár kedves szóval, öleléssel, együtt töltött idővel. Mi a kedvenc idézeteinkkel köszöntünk Benneteket anyukák, nagymamák, dédik. 🙂

“Isten anyákat teremtett, mert nem lehetett ott mindenhol személyesen.”
/Ismeretlen/

“Mindegy, hogy 5 éves vagy, vagy már a 45-t is betöltötted; az anyukád akkor is a világ legnagyobb támaszát jelenti számodra.”
/Ismeretlen/

“Az anyukák olyanok, mint a ragasztó. Még ha nem is látod őket, összefogják a családot.”
/Susan Gale/

“Igenis léteznek tündérek! Mindannyian találkoztunk már velük, fogtuk a kezüket, bújtunk hozzájuk. Csak sokan nem tudják, hogy tündérek ők, mert álnéven élnek közöttünk. Az álnevük: Édesanya.”
/Ismeretlen/

„ Az anya nem az a személy, akire támaszkodunk, hanem aki szükségtelenné teszi a támaszkodást.”
/Dorothy Canfield Fischer/

„ Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré.”
/Csitári-Hock Tamás/

“Léteznek emberek a világon, akik minden nap fontos döntéseket hoznak meg, megoldást találnak a hibákra, feloldják a konfliktusokat, vigyáznak az egóra, meggyógyítják a sebeket, és közben más feladatokat is ellátnak. Őket hívjuk anyunak.”
/Linda Poindexter/

Nyitókép: freepik.com
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.