KÉK Klub – Az urbinói herceg udvarában – Sajó Tamás előadása

Ha kedd, akkor kulturális csemegék ínyenceknek! Jól tudjátok, hogy Olaszország a szívünk csücske: az ételei, a kultúrája, a történeleme tele van csodálatos és izgalmas részletekkel.

Sajó Tamásnál – aki rendszeresen megoszt hallgatóságával olyan különleges tudnivalókat, melyeknek tényleg csak azok vannak birtokában, akik szívükből, élményeikből és tapasztalataikból ismerik Itáliát –, ezt kevesen tudják jobban átadni. Magávalragadó utazás az otthonotok kényelméből! Ne hagyjátok ki! Az előadás leírása hamarosan!

Az előadó

Sajó Tamás

Sajó Tamás művészettörténész, műfordító, világutazó. Sok nyelven beszél és fordít, többek között Umberto Eco és más olasz szerzők művészettörténeti munkáit is ő ültette át magyar nyelvre. Tizenéves kora óta folyamatosan utazik, s ezeket az útjait meg is osztja A Wang folyó versei című blogban (http://wangfolyo.blogspot.com), a Studiolum Szabadegyetem című előadássorozatban (http://talks.wangfolyo.com) és jó tíz éve már az általa szervezett valódi utakon is, melyek a Mediterráneumtól a Kaukázuson és Perzsián át Kínáig kalandoznak. Korábban az MTA-n kutatott és tanított a CEU-n. Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Tamástól.

Dátum: 2024. június 05. 19:00

Helyszín: online, Zoomon

Ha még nem vagytok KÉK Klub tagok,  ITT olvashattok utána. Mindenképpen javasoljuk, hogy tapasztaljátok meg ezt az élményt, ami távoli kultúrák, érdekes helyszínek, izgalmas életek és személyiségek megismerését adja! A havi előfizetésért 3 választható programhoz kaptok hozzáférést, élő előadásokra és/vagy előadásfelvételekre.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.