Könnyvklub: Senki nem látott semmit

Mindkét gyereked felszáll.  De csak az egyik száll le. Senki nem látta, mi történt. Állsz a zsúfolt peronon a londoni metróban. A két kislányod előtted felugrik a szerelvényre. Te is utánuk lépnél, de záródnak az ajtók, a metró elhúz. A peronon maradtál.

Mindenki hazudik. Amíg a következő megállóhoz érsz, azt sulykolod magadban, hogy minden rendben lesz. De pánikba esel, mert nem két gyerek vár a peronon. Csak egy.

Valaki hibás.

A másik lányod hova tűnt? Magával vitte egy idegen? Vagy nem is sejted, de jól ismered a tettest? Senki nem mond igazat. Minél hosszabbra nyúlik a keresés, annál nehezebb lesz megtalálni a lányodat. 

„Nincs ennél idegőrlőbb első tizenöt oldal.”

– Irish Independent

„Precíz megfigyelések, kimunkált rejtély. Versenyfutás az idővel.”

– Sunday Times

A szerzőről

Andrea Mara Sunday Times és Irish Times bestsellerszerző, egy sor díjra jelölték, köztük az Év Ír Krimije díjra is. Dublinban él férjével és három kisgyerekükkel. Blogja a sokszoros díjnyertes officemum.ie.

Megtalálod itt is: x: @AndreaMaraBooks, Instagram: @andreamaraauthor

Szerző: Andrea Mara

Kiadó: 21. század Kiadó

Ára: 4.118 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.