Könyvklub: A felnőttek

Egy volt házaspár, a lányuk és az új partnereik. Ugyan, mi baj történhet? Caroline Hulse első regénye egy nehezen felejthető karácsonyi hosszú hétvége eseményeit veszi górcső alá. A Vidám Vadon üdülőpark ezúttal inkább családi túlélő és önismereti táborrá válik, ahol a sokszor kínosan vicces események sodrában csak reménykedhetünk, hogy valaki másra, és nem pont önmagunkra ismerünk rá.

Matt és Claire kizárólag a lányuk, Scarlett érdekeit tartották szem előtt, amikor a közös karácsonyi víkendről döntöttek. Hiszen melyik épeszű ember akarna öt teljes napot együtt tölteni a volt és a jelenlegi szerelmével? Egy hétévesnek viszont bizonyára nagy öröm, ha együtt mókázhat a szüleivel, anya teljesítménykényszeres pasijával és apu kicsit flúgos, tudós barátnőjével, aki talán még állatokon is kísérletezik. Különösen jó hír ez akkor, ha Scarlett aktuális legjobb barátja, a többiek számára láthatatlan nyúl, Posey is velük tart a kiruccanásra.

A Vidám Vadonban pedig minden adott, hogy a díszes társaság igazán jól érezze magát. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot, hiszen programlehetőségben és italban igazán nincs hiány. A kényszerű nosztalgiázás azonban próba elé állítja az egykori és az aktuális párokat.

Szerző: Caroline Hulse

Kiadó: General Press Kiadó

Ára: 3490Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Nyitókép: pixabay
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.