Könyvklub: A klub

Vajon mit csinálnak az őrülten gazdagok és elképesztően híresek, ha senki sem látja őket? Vagyis ha azt hiszik, hogy senki sem látja őket…

A világ legexkluzívabb szállodalánca újabb taggal bővült: ez az Island Home, egy elfeledett sziget Nagy-Britannia partjainál, amelyen felújított udvarház, számtalan park és félreeső vendégház várja a megnyitóra érkező hírességeket, teljes diszkréciót és elképzelhetetlen luxust nyújtva a vendégeknek. Az óriási médiaszenzációnak ígérkező megnyitóra szóló meghívóért pedig bárki ölni tudna.

A lapok azonban nem is tudják, hogy a hivatalos ünnepség előtt pár nappal néhány kiválasztott még nagyobb kiváltságban részesül: egy világhírű színész, egy menő filmrendező, egy neves képzőművész és egy befutott műsorvezető külön vacsorára hivatalosak. Csakhogy a menü mellett egy egy aprócska csomag várja őket, a benne rejlő titkok pedig képesek arra, hogy felrobbantsák az addigi életüket…

Szerző: Ellery Lloyd

Kiadó: General Press Kft.

Ára: 3.592 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Avatar photo
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.