Könyvklub: A rózsakert

Minden ház rejt titkokat… – London, 1895. Olive Westallen az angol arisztokraták kiváltságos, ám meglehetősen magányos életét éli. Pompás házukban mégis radikális terveket szövöget, amelyek alapjaiban rengetik meg az előkelő társaságot, ahol a fiatal nő eddig otthonosan mozgott.

Az új szomszédja, a tizenkét éves Ottilie Finch számára London valóságos játszótér, amelynek minden zegét-zugát igyekszik felfedezni. A családja nemrégiben érkezett a fővárosba, egy olyan botrány elől menekülve, amelyről a lány mit sem sejt. A napjait egyedül az árnyékolja be, hogy az édesanyját egy rejtélyes betegség hosszú időre a szobájába száműzi.

Az asszony mellé kerül a házba Mabs szolgálólányként, akinek így végre nem kell a csatornákban, magát fiúnak álcázva kemény, kétkezi munkát végeznie. Még csak nem is sejti, hogy az új állása egyáltalán nem olyan eszményi, mint amilyennek látszik. Mabs nemsokára rájön, miért kellett a családnak sürgősen új helyre költöznie, ám ez feloldhatatlan dilemma elé állítja. 

Három nő és három sors – ugyan nem is lehetnének egymástól eltérőbbek, az életük és a mindennapjaik összeforrnak a tizenkilencedik századi London forgatagában. 

Szerző: Tracy Rees

Kiadó: General Press Kft.

Ára: 3.592 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.