Könyvklub: A Windsor-csomó

S. J. Bennett szellemesen megírt, elragadó és letehetetlen krimije olyan szerepben ábrázolja II. Erzsébetet, amilyenben még sohasem láthattuk: határozott és ravasz nyomozóként. Olvasóként emellett bepillanthatunk a királyi udvar mindennapjaiba, és megismerhetjük azokat az érdekes karaktereket, akik a színfalak mögött egy monarchiát irányítanak.

2016 tavaszán II. Erzsébetet a Windsor-kastélybeli születésnapi ünnepségének az előkészületei kötik le, amikor sokkoló hír érkezik: az egyik vendéget holtan találták a hálószobájában. Látszólag minden jel arra mutat, hogy a fiatal orosz zongorista öngyilkos lett, ám a rosszul megkötött csomó idegenkezűségre utal. A királynő a nyomozókra hagyja az eset felderítését, de nemsokára bosszantani kezdi a rendőrség hozzá nem értése, ezért úgy dönt: diszkréten a saját kezébe veszi az ügy felgöngyölítését… Közben sem a hozzátartozói, sem a kormánya, sem a népe nem sejti, hogy a királynő mindent megtesz azért, hogy elkapja a gyilkost.

Szerző: S.J. Benett

Kiadó: General Press Kiadó

Ára: 3.490 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.