Könyvklub: Az 1% ereje – Avagy hogyan hozd ki magadból a legjobbat a szokásaid révén 

Napjaink minősége a szokásainktól függ. Mindennap elszívsz húsz szál cigit, vagy rendszeresen sportolsz? Odafigyelsz a kellemetlen érzéseidre, vagy úgy teszel, mintha nem léteznének? Lefekvés előtt még a telefonodat nyomkodod, vagy inkább olvasol? 

Ha tetszik, ha nem: ma az elmúlt öt évben bevezetett szokásaid eredménye vagy – és öt év múlva a mai naptól kezdve választott szokásaid eredménye leszel. A (rossz) szokás nagy úr, de a jó hír az, hogy a szokások tanulhatók, fejleszthetők és változtathatók.

Fedezd fel az értékalapú szokások erejét! Próbáld ki a könyvben bemutatott módszereket, és ismerj meg egy sor gyakorlati példát, amelyek érzékletesen szemléltetik, hogyan tudod a szokáskutatás eredményeinek segítségével miniatűr változások révén csúcsra járatni a benned rejlő lehetőségeket.

A szerzőről

Pszichológus, pszichoterapeuta és vállalkozó: az általa alapított MindCenter pszichoterápiás és coachközpontok tudományos igazgatója, és gyakori fellépő a legnagyobb olasz cégek rendezvényein. 2019-ben mental coachként dolgozott az X Factor tehetségkutató műsor kulisszái mögött, ahol az volt a feladata, hogy előcsalogassa a versenyzőkből a bennük rejlő lehetőséget. Az olasz coachok szövetsége szerint ő az egyike annak a tíz embernek, akik az elkövetkezendő években a legnagyobb hatással lesznek az olasz coaching alakulására.

Napjainkban e-motivációs coachingot tanít a Pisai Sant’Anna Egyetemen, és Olaszországban több könyve is bestseller lett, lásd a www.lucamazzucchelli.com oldalt.

Szerző: Luca Mazzucchelli

Kiadó: Partvonal Kiadó

Ára: 5.339 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.