Könyvklub: Az ego az ellenség

Egy szó, amely összetörte fiatal géniuszok karrierjét. Egy szó, amely miatt hatalmas vagyonokat pazaroltak el és virágzó vállalatok dőltek romba. Egy szó, amely sok-sok nyomorúságért és szégyenért felel. Ez a szó – az EGO.

Az EGO az ellenség! Az alkalmazkodóképesség, az ambíció és a siker ellensége.  Mert amikor 160-nal száguldasz egy szabálytalanul előző kocsi után azért, hogy durvaságokat vághass a fejéhez, amikor összeveszel a legjobb barátoddal semmiségeken, amikor nem hívsz fel valakit, akit szeretsz, mert arra vársz, hogy ő hívjon fel – az egód játszik veled. Ryan Holiday világsikerű könyve megmutatja, hogyan ismerheted fel tetteid mögött a saját egódat, amely sokszor arra kényszerít, hogy érdekeid ellen dönts. Ha felismered, az első és legfontosabb lépést már megtetted! Az egódat el kell pusztítanod. Vagy ő pusztít el téged.

Ryan Holiday több világsikerű mű szerzője. Texasban él, a Columbia Egyetemen tanít. Könyvei szerte a világon alapművek lettek, Thaiföldtől az Egyesült Államokig, Vietnámtól Franciaországig.

Szerző: Ryan Holiday

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 3990Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Nyitókép: pixabay
Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.