Könyvklub – Az utolsó nyár

Effie Gillies igazi vadóc. Egész életében Saint Kildán élt, és amikor Lord Sholto, Dumfries leendő grófja az aprócska szigetre látogat, azonnal vonzódni kezdenek egymáshoz. Egy csodálatos héten át ő kíséri el mindenhova a jóképű látogatót a szigeten, és Effie életében először szerelemre lobban – de aztán vihar támad, és a lány világa darabjaira hullik.

Három hónappal később Saint Kilda szigetére csend telepszik, a lakosságot elköltöztetik, hogy jobb körülmények között legyenek. Effie barátai és rokonai szétszóródnak Skóciában, és a lány meglepetten értesül arról, hogy munkaajánlatot kap a grófi birtokon. Újra rendszeresen látják egymást Sholtóval, de a kettejük közötti társadalmi különbség most leküzdhetetlennek tűnik, noha vonzalmaik egyre erősebbek.

Saint Kildán döbbenetes dolgok kerülnek a felszínre, és Effie-nek a boldog új élethez fűződő reményeit sötét titkok fenyegetik, amelyekről korábban társaival együtt azt hitte, már maga mögött hagyta.

Szerző: Karen Swan

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 3.743 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.