Könyvklub – Daloljanak itt angyalok

Könyvklub – Daloljanak itt angyalok

Könyvklub – Daloljanak itt angyalok

Lopj el a napból magadnak fél órát, zárd ki a külvilágot és merülj el a lelked mélyebb zugaiban Szabó Magda történeteivel.

Könyvklub – Daloljanak itt angyalokA Daloljanak itt angyalok című kötetben Szabó Magda karácsonyi írásait gyűjtötték össze. Esszéket, cikkeket, visszaemlékezéseket, novellákat és verseket, amelyek mindegyike tükrözi az írónő bensőséges kapcsolatát az ünneppel. Van köztük a saját gyermekkori karácsonyaira visszatekintő keserédes, vagy épp elmélyült emlékezés (Egy doboz fű Melindának; A vízibornyú), a csendes, önfeláldozó szeretet oltárára helyezett mécses (Nenő), a saját lelkiismeretébe tett utazás (Első levél Piroskának), elmélkedések a családi kötelékekben rejlő felelősségről (A családról; Mikor kapar a farkas), a harmadik rész pedig a karácsonyt, mint szentséget megéneklő írásoké.

Szerző: Szabó Magda
Kiadó: Libri/Jaffa Kiadó
Ára: 2499 Ft

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk.