Könyvklub: Életünk forgatókönyvei

Azt mondják, a nehéz idők erős embereket teremtenek. Én abban bízom, hogy az erőhöz bölcsesség is társul, amelynek az alapja az érzelmi intelligencia folyamatos fejlődése.

Lelki segítőként sok kliensemtől hallottam valamely katartikus életesemény után, hogy lepergett előttük az életük filmje, és nem minden úgy zajlott benne, ahogy a nagy forgatókönyvben meg volt írva. Úgy tűnik, az, ahogyan elképzeljük az életünket, időnként más, mint ahogyan a valóságban megtörténik. Miért? Mert sokszor csak sodródunk az árral, vagy arra fókuszálunk, amire nem kéne, vagy épp kényszeresen igyekszünk megfelelni másoknak. Az idő eltelik, és egyszer csak a fejünkhöz kapunk: hiszen valójában még nem is éltünk!

Pedig az életed filmjének főszereplője te vagy, sőt a forgatókönyvet is neked kell megírnod és kivitelezned. Van, ami tervezhető, és van, ami nem. Ezért szükséges erősítenünk magunkban azt a képességet, hogy bármilyen helyzetbe is kerüljünk, bármit hoz is a sors, át tudjuk írni az eredetileg elképzelt forgatókönyvet. A veszteségek során sokszor nem a múltat elengedni nehéz, hanem az, hogy új képet építsünk fel az összetört jövőkép helyére. Ehhez nyújtok a könyvben önismereti segítséget, amely arra bátorít, hogy ne tekintsd képtelennek a jövődet, bármilyenek is a körülmények! A képzelőerő és a fantázia csodálatos belső segítő, mozgató erő. Aki pedig már lát képeket, az képes lesz új tervek és forgatókönyvek megalkotására is.

Itt az idő, hogy életed valódi főszereplőjévé válj, és te formáld a saját történetedet!

Szerző: Pólus Enikő

Kiadó: Jaffa Kiadó

Ára: 4.749 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.