Könyvklub: Lady Whistldown további megfigyelései

Amikor Julia Quinn nagysikerű A herceg és én című regényében megteremtette Lady Whistledown alakját, nem is álmodott arról, hogy a karakter önálló életre kel. Világszerte olvasók sokaságát bűvölte el kilétének titokzatossága.

Ebben a kötetben két csodálatos szerelmi történetet talál az olvasó – Harminchat Valentin-napi üzenet és Az első csók –, melyekről Lady Whistledown társasági lapja részletesen tudósít. Mindkét elbeszélésben találkozhatunk a már jól ismert Bridgerton család néhány tagjával is.

Julia Quinn 1970-ben született történelmi romantikus regényeket ír. Kedvenc korszaka a kora 19. századi Anglia (Regency England, 1811-1820). Julia a Harvardon diplomázott művészettörténetből, majd az orvosira jelentkezett. Felvették, de pár hónapot tanult csak a Yale-en, mert úgy döntött, gyerekkori álmát, az írást választja az orvosi pálya helyett. Julia Quinn feministának tartja magát, hősnőit is erős akaratú, önálló karakterekké formálja. Családjával az Egyesült Államok északnyugati részén él.

Szerző: Juia Quinn

Kiadó: GABO Kiadó

Ára: 2.653 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.