Könyvklub: Magányos éjszaka

Egy hideg decemberi éjszakán egy fiatal nő egyedül autózik a meglehetősen kietlen Észak-Yorkshire-i Nemzeti Park területén. Másnap reggel a nőt holtan találják a kocsijában, amely behavazva áll egy félreeső földúton. Nemsokára felbukkan egy tanú, aki látta, amint az autóba beszáll egy titokzatos férfi…

Barát? Idegen? Vagy talán maga a gyilkos? Charlotte Link német bestsellerszerző legújabb krimijében Kate Linville-nek ezúttal is egy hátborzongató titkokkal teli gyilkossági ügyet kell felderítenie.

A karácsonyi készülődés és a társkeresés reménytelenségében vergődő nyomozónő a vizsgálat során szemben találja magát egy rejtélyes múltbéli esettel is: a rendőri pályát épp maga mögött hagyó Caleb Hale egyik lezáratlan ügyével…

A szerzőről

Fotó: Blanvalet Verlag

Charlotte Link az egyik legsikeresebb német regényírónő. Jogi tanulmányait követően történelmet és irodalmat tanult a müncheni egyetemen. Elsősorban pszichológiai thrillereket ír, amelyek közül több is vezette a Der Spiegel bestsellerlistáját. Könyveit számos nyelvre lefordították, és világszerte több millió példányban fogynak. Jelenleg a családjával Frankfurt am Main közelében él, a szabadidejében állatvédelemmel foglalkozik.

Szerző: Charlotte Link

Kiadó: General Press Kft.

Ára: 3.992 Ft

Megjelenés: 2023. október 25.

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.