Könyvklub: Maradj mellettem

Ray egykor tehetséges fotós volt, de negyvenéves korára zsákutcába jutott az élete, és paparazzóként keresi meg a mindennapi betevőt. Egy napon azonban felsejlik egy alak a múltból. Valaki, aki miatt minden félrecsúszott.

Megan igazi kertvárosi anyuka: van két tökéletes gyereke, egy tökéletes férje, és boldogan élnek tökéletes házukban. Megan mégis egyre elégedetlenebb az életével. Nosztalgiával gondol vissza arra az időszakra, amikor korántsem volt minden ennyire tökéletes körülötte.

Broome nyomozó tizenhét éve próbál a nyomára bukkanni egy helyi családapának, aki egyik napról a másikra megmagyarázhatatlanul eltűnt. Már ő maga sem hisz abban, hogy valaha megtalálja a megoldást, amikor váratlanul történik valami.

Ahogy felgyorsulnak az események, mindhárman rájönnek: bármilyen mélyre temették is titkaikat, a múlt sosem halványul el teljesen, és egy nap mindenkinek szembe kell néznie tettei következményével…

Zseniális bűvészmutatvány, a kortárs krimiirodalom talán legmegrázóbb jeleneteivel” – Booklist

„Coben a feszültséget intelligenciával kombinálva vezeti el olvasóit az élet sötét oldalára” – Suspense Magazine

Harlan Coben napjaink egyik legsikeresebb krimírója, a Netflixen is nagy kedvenc: számos munkájából készült sikersorozat. A Maradj mellettem jól felépített cselekménnyel rángat bele a történetbe, túszul ejt, elrabol és fogva tart. Nem titkoljuk: mi rajongunk Harlan Coben könyveiért és az ebből készült filmekért, sorozatokért is. Regényeit a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon, eddig negyven különböző nyelvre fordították le, és közel ötvenmillió példányt adtak el belőlük világszerte. Elnyerte az Edgar-díjat, a Shamus-díjat és az Anthony-díjat is.

Szerző: Harlan Coben

Kiadó: Jaffa Kiadó

Ára: 2.974 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

A legjobb írásokat a magazin oldalán is közzétesszük, és egy friss, ropogós könyvvel jutalmazzuk. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.