Könyvklub: Milyen anya az ilyen? – Állítsátok meg tökéletes anyut!

Nálatok is minden gyerek első szóra kikel az ágyból, és egy gyors öltözés és reggeli után mosolyogva indul suliba? A szókincsük választékos, és mindig van egy kedves szavuk mindenkihez? Minden napod tökéletes szettekben indítod, vacsorára pedig hat fogásos ételkölteményeket rittyentesz?

Ha a válasz igen, ez NEM a te könyved!

Ha viszont úgy érzed, a reggeli készülődés felér Stephen King Tortúrájával, ha a gyereked a “köszönöm” helyett csak az “akarom”-ot ismeri, és háztartás címén egy óriási káoszon próbálsz uralkodni: akkor ezt a könyvet pontosan neked írták.

Ez a könyv azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a lelki folyamatokon keresztül mutassa be az anyává válás rögös útját. Közben valóban releváns és hasznos trükkökkel és tanácsokkal lát el arról, hogyan gondozd a kisbabádat, leír néhány lehetséges kivitelezési módot arra, hogy hogyan éljük túl az első évet anyaként mind mentálisan, mind fizikailag úgy, hogy közben hűek maradjunk önmagunkhoz.

A szerző, Spira Eszter Mirjam jogász, a Fővárosi Törvényszéken dolgozik, bírónak készül. Jelenleg anyasági szabadságon van ikerbabáival, akik most léptek a totyogó korszakba. Van még egy 11 éves kiskamasz fia, aki mindent jobban tud a szüleinél, és meggyőzhetetlen. És ott van a 8 éves, cserfes lánya, akinek vasárnap este kilenckor ugrik be, hogy nem tudja, hogyan kell két számot kivonni egymásból. Gyermekei születése óta mást sem csinál, mint mások kritikáit és kéretlen tanácsait hallgatja – ez motiválta arra, hogy beszámoljon a saját tapasztalatairól.

Mások a könyvről

“Nevetsz a főhősön, aztán a végén kiderül, hogy magadon nevettél. 🙂 “ R. Kelényi Angelika, sikerszerző, anya

“Vidám és életszagú. Imádtam. Anyáknak kötelező olvasmány. 🙂 ” Anne L. Green, sikerszerző, anya

“Imádom, hogy végre őszintén beszélhetünk az anyaság szépségeiről és árnyoldalairól!” Baráth Viktória, sikerszerző, anya

 

Szerző: Spira Eszter Mirjam

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Ára: 4.369 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.