Könyvklub – Tyúkanyák

Négy barátnő, három éjszaka, két gyilkosság – ez aztán a kaland. Rázós menet a hullámvasúton Ibizától Vegasig, cheshire-i átszállással. A Tyúkanyáktól fetrengeni fogsz a nevetéstől, aztán elkomorodsz, és azon gondolkozol, mi mindenre képes az ember, amikor tényleg minden kötél szakad…

Üdv a leánybúcsúban, ahol a bosszút több jéggel szolgálják fel, mint a koktélokat… Cara Carmichael legjobb barinőjének végre bekötik a fejét, úgyhogy Cara oda és vissza van a boldogságtól, hiszen ez azt jelenti, hogy… hűha, irány Ibiza!

Az anyakommandó lelécel: otthon hagynak csapot-papot, gyerekeket, partnereket és a józan ítélőképességüket is. Egy teljes hosszú hétvége erejéig, amikor napozhatnak, csobbanhatnak és szex… -i ruhákban illegethetik magukat.

Mi lehet ebben a malőr és a halőr? 

Nappal lustálkodás, éjszaka irgalmatlan bulihegyek – aztán másnaposan nem kell terelgetni a kölyköket: ez maga a hedonista mennyország. De egy partiszigeten rettentő sok kalamajkába bele lehet mászni. Itt a szabályok csak azért vannak, hogy megszegjék. 

Cara végre kiverheti a fejéből a zűrös válást, önjelölt celeb testvére folytonos áskálódását és az anyját, aki Pina-Coladával tartósította magát. Érzelmi terhek letéve, jöhet a 10 kg-os kézipoggyász. A múlt árnyai azonban nyaralás közben is kiválóan rá tudnak törni az emberre.  

Kő kövön nem marad, áll a bál. Titkok, hazugságok és árulás – mi a kifizetődőbb, jó kislánynak lenni, vagy az igazi megátalkodott tyúkok viszik az összes trófeát? 

Szerző: Sophie McCartney

Kiadó: 21. Század Kiadó

Ára: 4.268 Ft

ITT tudod megrendelni!

Ne felejtsétek, hogy ti is ajánlhattok könyvet a Könyvklubba, és folyamatosan várjuk könyvkritikáitokat is akár a Facebook oldalunkon a Könyvklub posztok alatt, akár e-mailben az info@womagic.hu címen.

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.