Mesevilág elevenedik meg a jégen

Mesevilág elevenedik meg a jégen

2020. március 4-én dupla előadással érkezik hazánkba a világ első jégcirkusza, hogy egy lenyűgöző jégshow keretében éljük át a legszebb „Téli mesék”-et.

Az “Orosz Cirkusz a Jégen” a világ első jégcirkusza, több mint 50 éve kápráztatja el a közönséget művészete és csillogása révén, a nagyszerű akrobaták, a zsonglőrök, kötéltáncosok, a műkorcsolyázók és a bohócok segítségével a csillogó jégen.

Mesevilág elevenedik meg a jégen

Az „Orosz Cirkusz a Jégen” társulata jégshow-val és cirkuszművészettel elbűvölő utazásra repíti a közönséget a mese varázslatos világába. A „Téli mesék” minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Hókirálynő, Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke, a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be előadást a jégen. A társulat a báj, a szépség és elegancia, hihetetlen könnyedség és legmagasabb technikai felkészültség, a látványos koreográfiák, a több mint 300 jelmez, a zene és akrobatika révén elrabolja a közönséget a mesék világába. Az energikus és elegáns jégbalett egy nagyszerű orosz cirkuszi programmal kombinálva varázslatos látványt nyújt az egész család számára.

A “Téli mesék” előadása egy varázslatos birodalomba vezeti a nézőt, ahol a jó és a gyönyörű uralkodik és minden álom valóra válhat, ahova felnőttként újra és újra vissza akar térni az ember. 

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.