Nem kell Londonig utaznod, hogy lásd a West End sztárjait

December 12-én újra Magyarországra érkezik a QUEEN ROCK & SYMPHONIC koncertshow a Londonban évek óta nagy sikerrel futó We Will Rock You musical énekes sztárjai, rockzenészei és a Danubia Zenekar előadásában.  A látványos koncerten a Queen legnépszerűbb slágerei csendülnek majd fel a hagyományos feldolgozásoktól eltérő, szimfonikus zenekari változatban.

A hallhatatlan Queen slágereket a londoni West End sztárjai: Jenna Lee Hames, Emma Hatton, Jon Boydon és Peter Eldridge éneklik, akik a Queen slágerek előadásán túl mindannyian több darabban, számtalan koncerten és előadáson bizonyították már tehetségüket.

Jenna Lee James az egyetlen művész a világon, aki a We Will Rock You musical mindhárom főszerepét eljátszhatta, volt már Killer Queen, Meatloaf és Scaramouche is. A West End-en többek között a Macskák Grizabelláját, a Mamma Mia Donnáját és a Pán Péterből Tigrisliliomot is alakította, valamint Hugh Jackman The Man, The Music, The Show világkörüli turnéjának vezető énekese is volt.

Emma Hatton lehet, hogy mindössze 157 centi magas, de a hangja annál hatalmasabb. A zenerajongók a nagysikerű Post Modern Jukebox egyik énekeseként ismerhetik őt, de a West End több darabjában is jelentős szerepeket játszott: volt Eva Peron az Evitában és Grizabella a Macskákban. Emellett saját albuma is megjelent és rádiós műsorvezetőként is sikeres.

A Queen Rock&Symphonic két férfi énekese, Peter Eldridge és Jon Boydon a Queen slágerek autentikus előadói, szintén elvarázsolták már a közönséget más zenés darabokban és produkciókban is.

Jon Boydon tarolt már Kenickie-ként a Grease-ben, Sam Carmichael-ként a Mamma Mia-ban, és hat éven át Tommy Devito-ként Jersey Boys-ban. 

Peter Eldridge a West End Rent című darabjában debütált, de a Beatles tribute show, az All You Need Is Love vezető énekeseként is elkápráztatta hangjával a nézőket.

Bátran állíthatjuk tehát, hogy a West End szinte házhoz jön december 12-én. Jenna Lee Hames, Emma Hatton, Jon Boydon és Peter Eldridge izgatottan várják, hogy Budapesten is lenyűgözhessék a Queen rajongókat.

Jegyek: ITT

Womagic

A womagic azoknak a 40 feletti nőknek szól, akik szeretik és élvezik az életet. Mi is ilyenek vagyunk. Egy közületek. Jó, hogy itt vagytok.